2777
2789
عنوان

دوستان نمیتونم در حال زندگی کنم

104 بازدید | 11 پست

دوستان نمیتونم در حال زندگی کنم همیشه به فکر آینده و کارهایی که میخوام انجام و اما و اگر و اگر نشد.  اینا هستم نمیتونم از زندگی حالم لذت ببرم با تموم مشکلاتی که هست 

حس میکنم این چیزه که افسرده ام کرده 

۱۸سالمه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر اینه که حالت نرمال نیست و زندگی الانتو دوست نداری

درسته؟ احساس یه کمبودی تو زندگی الانت نداری؟ 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بخاطر اینه که حالت نرمال نیست و زندگی الانتو دوست نداری درسته؟ احساس یه کمبودی تو زندگی الانت نداری ...

نمیدونم خیلی وقته از ته دل خوشحال نشدم از وفتی کرونا اومد 

کاش به این نسخه هایی که برای همه میپیچن دقت‌نکنی 

من بیچاره شدم بااینا که در حال زندگی کن صبح زود بلند شو .... غیر از عصبی و اضطراب و استرس هیچی نداره 

اخه وقتی اثر انگشت ادما باهم فرق داره نمیشه نسخه یکسان پیچید که 

رها کن خودتو و بزار بدنت اونجور که میدونه به حیاتش ادامه بده مجبورش نکن سرزنش نکن مهربون باش باهاش 

نمیدونم خیلی وقته از ته دل خوشحال نشدم از وفتی کرونا اومد 

خب خیلیا همینو میگن یعنی همین حسو دارن

الان با توجه به سنت طبیعیه همش به آینده فکر کنی ولی اینکه بیش از حد بهش فکر کنی و باعث افسردگی بشه طبیعی نیست مشکل از جای دیگست 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

خب خیلیا همینو میگن یعنی همین حسو دارن الان با توجه به سنت طبیعیه همش به آینده فکر کنی ولی اینکه بی ...

مرسی عزیزم شاید چون. اون رشته ای که آوردم و نرفتم و الان پشت کنکوریم باشه 

مرسی عزیزم شاید چون. اون رشته ای که آوردم و نرفتم و الان پشت کنکوریم باشه 

به هرحال امیدوارم موفق باشی تو همه چی:) ❤