2777
2789

خالم گفت چون بابات کارگره خواستگار خوبی ک تو منتظری برات نمیاد ب دختر من نگا نکن ک شوهرش شغلش دولتیه نشین شاهزاده سوار بر اسب سفید بیاد قبول کن یکی همینارو 

توروخدا بگین چیکار کنم دلم خیلی شکست از حرفش میدونم راست میگه 

شما الان بخواین برید خواستگاری اول ب چی نگا میکنین تورو خدا راستشو بگین 

کاربری دست سه تا رفیق جون جونی😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتار و سنگینی حرف زدن مادر و پدر و رفتار دختر خانم و‌تمیزی خونشون 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببخشید خالت حسوده

دقیقن داره با حرفاش ثابت میکنه بجا اینکه به حرفاش فک کنی قطع رابطه کن

انقدر حسوده چشم نداره ببینه یه ادم بهتر پولدار تر از دامادش بیاد بگیرتت اگ کسیم پیشنهاد داد یا معرفیت کرد قبول نکنی یه موقع 

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
این چ حرف زشتیه اصلا ربطی به این چیزا نداره ایشالا یه قسمته خوب نصیبت میشه

ممنون عزیزم دعا کن برام موفق بشم لااقل خودم سح خانوادمو ببرم بالا مامانم دلش شکست خیلی همش دل مامانمو میشکنه

برات مهم نیست سطح مالی خانوادش چجوری باشه اخه همه ی پسرای الان پدرزن پولدار میخوان بخدا دیدم ب چشم&n ...

خیر نه سطح مالی نه زیبایی افسانه ای

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

معذرت میخوام ولی خالت اصلا شعور نداره و بویی از انسانیت نبرده 

بخدا اینجا همینجوریه الان کوچیکتر از من عروس شدن چون سطح مالی خانوادشون خوب بوده منی ک نمیخوام از خودم تعریف کنم واقعن قیافم از اونا بهتره یکم اینقد بدبختم