2777
2789
عنوان

پیام چی بدم شوهرم باهام آشتی کنه

627 بازدید | 42 پست

سلام خانما ۲ ماه شوهرم مارو انداخته بیرون ما هم اومدیم شهرستان و شوهرم پسرمو به خاطره مدرسه اش میخواست دادگاه نداد و منم ازش شکایت ترک نفقه و کیفری کردم شوهرم خیلی دوست دارم ولی اون از وقتی مارو انداخته بیرون اصلا بهمون زنگ نزده و رفت خارج کشته و با برادرش اینا برگشت وکیلش می‌گفت دادخواست طلاق میدم و منم نمی‌خوام طلاق بگیرم می‌خوام آشتی کنم یه نفر ریش سفید واسطه کردم صحبت کرد ولی انگار فایده نداشت گفته من به وکیل سپردم و الآنم ۲ ماه  خونه مامانم هستم ولی مامانم با حرفاش خیلی اذیتم می‌کنه همش میگه شوهرت زن گرفته زن داره تورو نمی‌خواد و تو حق نداری به شوهرت زنگ بزنی  و شوهرت با زن ها هست بهت محل نامیده و از این حرفا خیلی اذیتم می‌کنه می‌خوام برم فقط نمی‌دونم چیکار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میدونم شرایط سخته اما لطفا منطقی فکر کن با اینهمه بی محبتی و بد رفتاری واقعا زندگی زندگی نمیشه....یبار دندون لقو بکن بنداز دور 

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂