2777
2789

عاشق شدین؟

چیشد تهش

اصلا عاشقی دیدین برسن بهم؟؟ عاشقا

راسته میگن فراموش نمیشه حتی با ازدواج؟

یعنی فراموشم نکرده🥲

الان ایشون ازدواج کرده یا شما؟

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا رو آقایون هیچچچچچ حسابی باز نکنید عشق کیلو چنده

یه آقایی بود سه روز چت می کردیم هر سه روز هعی از ساز زدنش فیلم و وویس میفرستاد با وویس کلی توضیح میداد، صب بخیر شب بخیر می گفت ، روز چهارم بهش گفتم صبح بخیر جوابمم نداد و کلا سین کرد و بی جواب...فاز چیه واقعا

۳ ساله سخ میگذره🥲

باشه عزیزم اگ ازدواج نکرده هرطور شده سعی کن برگردونیش اگ هم ازدواج کرده سعی کن با یکی خوبش ارتباط بگیری یواش یواش نمیگم فراموشی ولی میتونی مرحمی باشه

ایشون

مگه عاشق شما نبودن پس چرا ازدواج کردن🙂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫