2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 2099 بازدید | 80 پست
یبار با دوستی فامیلی زوجی برید خرید بعد جلو اونا بهش بگو فلانی بیا بریم من یسری لباس میخوام برام بخر ...

نمیخره و نمیاد بیرون این مدلی میریم بیرون همه چی میخره برا خونه ولی من مثلا یه سوزن بخام نمیخره 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابات که اوضاعو میبینه کاری نمیکنه ؟

چکار کنه بنده خدا بچه نداشتم چند سال پیش باید جدا میشدم البته اون موقع اینجور نبود 

باورت میشه فک و فامیل از دور زندگیمو میبینن فکر میکنن من تو عسلم شاید جاهایی که من رفتم دیدم بقیه نرفتن ولی چه فایده نون تو غم بزنی بخوری اصلااااااا بهم خوش نگذشته 

نمیخره و نمیاد بیرون این مدلی میریم بیرون همه چی میخره برا خونه ولی من مثلا یه سوزن بخام نمیخره  ...

یعنی غرور نداره؟عجیبه ،یکبار جلو اونا بلند بگو با عشق و محبت درسته دوستش نداری ولی یکبار جلو اونا بلند بگو بعدم با اونیکی خانمه برید طرف لباسا اصلا منتظر نمون که اون جواب بده مهلت حرف زدن نده بهش اگر گفت بعدا الان خستم هم بگو الان حس و حالشو دارم یکم لجباز باش یکم شیطون باش چرا انقدر شلی الان اینجا بودی انقدر فشارت میدادم که به خدا حرسم گرفت ازت😂

نمیتونم درکش کنم اصن  ولیلشو میپرسی ازش چی میگه ؟ میگی لباس ندارم بیرون بپوشم چی میگه ؟

میگه کمدت پر از لباسه 

مثلا چند روز پیش دعوت بودیم خونه جاریم لباس خواهرم قرض کردم که خورد نشم مانتوشم گرفتم جلو همه گفت این دیگه مانتوی کیه گرفتی خوووووردم کرد 

چکار کنه بنده خدا بچه نداشتم چند سال پیش باید جدا میشدم البته اون موقع اینجور نبود  باورت میشه ...

بری دادگاه اینارو بگی بگی بهم خرجی نمیده حقو به تو میدن یا مجبورش میکنن خرجی بده یا میتونی حضانتشو بچتو بگیری 

بیا بیرون از این چاه طلاق بگیر کار کن مستقل شو به خدا تازه طعم زندگیو میچشی

یعنی غرور نداره؟عجیبه ،یکبار جلو اونا بلند بگو با عشق و محبت درسته دوستش نداری ولی یکبار جلو اونا بل ...

حالم ازش بهم میخوره عذرمیخام موقع رابطه چشمامو میبندم تموم بشه این چندش 

نفسش بهم بخوره حالم بد میشه متنفررررر شدم ازش نمیفهمه دو ماه دو ماه میزارم میرم خونه مادرم اونجا خوشترم هر چی نبینمش شادترم عاشق ماشینشه بره شاسی بلند بخره عقده ای بعد همش میگه در و محکم نبند بند کیفت نماله به در خط بیوفته از بس داد میزنه خستم کرده دلم نمیخاد باهلش جایی برم 

عزیزم دیگه چاره ای نداری به مادرشوهرت یا خواهرشوهرت بگو 

مادرش هشتاد درصد عامل بدبختیامهمادرش بیشرفه به تمام معناس به خواهرش چند بار گفتم بنده خدا واسم برده خرید کرده خجالتم داده