شوهرم خسیسه خستم کرده وسواسم داره پرخاشگرم هست پولداره ولی به فکر جمع کردن و ماشین عوض کردن و خونه خریدنه همه چیزشم به نام پدرش میکنه من از حقوقش و دارایی هاش هیچ اطلاعی ندارم پنج ساله برام لباس نخریده فقط برای زایمانم برد بیمارستان خصوصی همین دیگه کلا رهام کرده نمیزاره برم کار
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مادرش هشتاد درصد عامل بدبختیامهمادرش بیشرفه به تمام معناس به خواهرش چند بار گفتم بنده خدا واسم برده ...
دیگه نمیدونم عزیزم.میتونی غیرمستقیم بگی یکی میشناسم برا زنش پول نمیده یبار رفته بودن مهونی آبروی شوهره میره چون پولدار بوده ولی سر و وضع زنش خوب نبوده و....
یعنی غرور نداره؟عجیبه ،یکبار جلو اونا بلند بگو با عشق و محبت درسته دوستش نداری ولی یکبار جلو اونا بل ...
واقعا یک لحظه ادم خودشو جای تو میذاره حس اسارت بهش دست میده ،ولی تو که تحصیلات داری باسوادی بخاطر بچت موندی ،میتونی کار اینترنتی انجام بدی؟یه. پس اندازی برای خودت داشته باشی ،مثل ادمینی تلگرام و تایپ و چه بدونم از این کارا که تو خونه انجام میدن