شوهرم خسیسه خستم کرده وسواسم داره پرخاشگرم هست پولداره ولی به فکر جمع کردن و ماشین عوض کردن و خونه خریدنه همه چیزشم به نام پدرش میکنه من از حقوقش و دارایی هاش هیچ اطلاعی ندارم پنج ساله برام لباس نخریده فقط برای زایمانم برد بیمارستان خصوصی همین دیگه کلا رهام کرده نمیزاره برم کار
برای خونه کامل خرید میکنه خورد و خوراک عالی هاشم میخره و میگه من وظیفمو خوب انجام میدم ولی به من پول ...
خداتوشکرکن برای من حتی خوردوخوراک هم جیره ای میخره قندمیخره اندازه 20هزارتومن تموم که میشه من ومیزنه خیلی موقع ها حتی نون هم نمیخره
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
خارجم میبره زیاد سفر میبره میدونی خواهر ازش چندشم میشه دیگه دلم نمیخاد باهاش برم بیرون امروز ناهار برد بیرون کلی خرج کرد من چند تا لقمه خوردم کشیدم کناز
منو خیلی بی ارزش میدونه متوجه شدم خیلی جیغ و داد زدم و خیلی صبوری مهربونی کردم درست نشد الان برای عی ...
عزیزم با لج کردن و جیغ و داد بدتر میشه. باید از سیاست های زنانه استفاده کنی تا رام و عاشقت بشه. سخته ولی شدنیه. تو نی نیسایت سرچ کن و مطلب پیدا کن تا رابطه ات خوب بشه. کسی که واسه چیزای دیگه خرج میکنه خسیس نیست، تو از چشمش افتادی. باید کاری کنی که وابسته ات بشه و فکر و ذکرش بشه خوشحال کردن تو
یبار با دوستی فامیلی زوجی برید خرید بعد جلو اونا بهش بگو فلانی بیا بریم من یسری لباس میخوام برام بخر اینجوری دیگه حتما تو رو در وایسی گیر میکنه میخره ،خودت به اون دوست یا فامیلتون پیشنهاد بده بیان ولی به شوهرت بگو اونا اصرار کردن