2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 2098 بازدید | 80 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خاک تو سرش الکی نمیشه بگی پول بده برا بچه لباس بخرم بعد برا خودت بگیری بگی چشمم اینو گرفت دوباره پول ...

برا بچه لباس بهترینش و خودش میخره برند پول دستم نمیده 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

برای خونه کامل خرید میکنه خورد و خوراک عالی هاشم میخره و میگه من وظیفمو خوب انجام میدم ولی به من پول ...

خداتوشکرکن برای من حتی خوردوخوراک هم جیره ای میخره قندمیخره اندازه 20هزارتومن تموم که میشه من ومیزنه خیلی موقع ها حتی نون هم نمیخره 

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
پوسیدم که از زیباییهام و مهربونیام هیچچچچی نمونده  یه مبلغ کم بده به خودمم انتظار داره خرج بچه ...

وقتی پدرش داره و خرج میکنه تو چرا اون شندغازو باز خرج بچت میکنی! پدرش داره نگران نباش فکر خودت باش یروز ب خودت میای ک پیر و شکسته و منزوی 

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
حقشه عزیزم کارتش بر اری بری یه دل سیر خربد کنی

خارجم میبره زیاد سفر میبره میدونی خواهر ازش چندشم میشه دیگه دلم نمیخاد باهاش برم بیرون امروز ناهار برد بیرون کلی خرج کرد من چند تا لقمه خوردم کشیدم کناز 

وقتی پدرش داره و خرج میکنه تو چرا اون شندغازو باز خرج بچت میکنی! پدرش داره نگران نباش فکر خودت باش ی ...

من زیبا و شاد و مهربون بودم شدم پیر زن عصبی و خسته تو این سن سی و شش سال 

منو خیلی بی ارزش میدونه متوجه شدم خیلی جیغ و داد زدم و خیلی صبوری مهربونی کردم درست نشد الان برای عی ...

عزیزم با لج کردن و جیغ و داد بدتر میشه.  باید از سیاست های زنانه استفاده کنی تا رام و عاشقت بشه. سخته ولی شدنیه. تو نی نیسایت سرچ کن و مطلب پیدا کن تا رابطه ات خوب بشه. کسی که واسه چیزای دیگه خرج میکنه خسیس نیست، تو از چشمش افتادی. باید کاری کنی که وابسته ات بشه و فکر و ذکرش بشه خوشحال کردن تو

یعنی چی بهش بگو منم دل دارم یا احتیاجاتمو تامین کن یا بزار کار کنم خودم تامین کنم  اگه نزاری ...

من تحصیلات تکمیلی دارم همسرمم دکتره همه به اسمش قسم میخورن سرکارش ولی هیچکی از دل خونم خبر نداره 

یبار با دوستی فامیلی زوجی برید خرید بعد جلو اونا بهش بگو فلانی بیا بریم من یسری لباس میخوام برام بخر اینجوری دیگه حتما تو رو در وایسی گیر میکنه میخره ،خودت به اون دوست یا فامیلتون پیشنهاد بده بیان ولی به شوهرت بگو اونا اصرار کردن 

اگه جلو خانوادش لباس کهنه بپوشی بهش بر نمیخوره ؟

نه اصلا چون بچه ننس مادرش لذت میبره من کهنه بپوشم تحقیر بشم ولی بابام نمیزاره برام میخرن 

من تحصیلات تکمیلی دارم همسرمم دکتره همه به اسمش قسم میخورن سرکارش ولی هیچکی از دل خونم خبر نداره&nbs ...

یا بگو اگه پول نمیدی خودم کار میکنم 

اگه با طلاق تهدیدش کنی چی میگه ؟ مهمه اصن براش ؟

یعنی بازار نمی بردت؟

بگی میخام برم بازار لباس بخرم چی میگه؟

باورم نمیشه هنوز خونوادت برات لباس میخرن

باهاش سرسنگین باش تا عادت کنه برات پول بزنه

من شوهرم پول داشته باشه و کارت خودم خالی باشه میگم کارتمو شارژ کن..

از اول عادتش دادم با اینکه خووم شاغلم

⚘خدایا شکرت❣