2777
2789
ادم وسواسی یا حساسی نیستی یکم؟

من به کسی که تو ذهنمه میرسم ؟

اگر احساس کنم نظرم مفیده میگم 🌱 اگه احساس کنم ذره ای بهم بی احترامی شده دیگه جوابی نمیدم 😊🙌 سعی میکنم همه رو دوست داشته باشم 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره حساس هستم و یکم وسواسی  حالا میشه بگی حس شخص مدنظدم بهم چیه؟؟ @sahelهستم    

یکم اروم تر و بیخیال تر باشی بیشتر جذبت میشه

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون
بچه ها شرمندتم ک جواب ندادم الان برام موقعیتی پیش اومد باید برم اومدم جوابتونو میدم 

میشه اومدین جواب من بدین 🥲

ما به هم میرسیم ؟ کی ؟ 

کی سرکار میرم ؟ 

بچه علی چیه ؟ 

اتفاقا خیلی اروم و خوش برخوردم @sahelهستم    

منظورم اینه یکم نسبت بهش بی تفاوت باشی زیاد بروز ندی

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون
یکم اروم تر و بیخیال تر باشی بیشتر جذبت میشه

حس آرش به من چیه منو چطور خانمی میبینه

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
ساحل جان حست واقعا درسته ؟؟ اخه به دوست داشتنش شک دارم🥺🥺

من حسی که ازش گرفتم اینه که دوست داره ولی زیاد نه اما بیخیال و بی تفاوت باش نسبت بهش بیشتر میشه حسش یا یه چیزای دیگ از خودت برداشت میکنم که یکم ببخشیدا مثلا گیر بدی به چیزی واسه همین میگم زیاد بروز نده بی تفاوت باش حتی محبت و خوش برخوردی زیادم نداشته باش .. دیگه هرجور صلاحته گلم

من حسی که ازش گرفتم اینه که دوست داره ولی زیاد نه اما بیخیال و بی تفاوت باش نسبت بهش بیشتر میشه حسش ...

قربونت برم مرسی که نظرت رو گفتی ولی من خیلی سنگبن برخورد میکنم درسته مهربونم ولی حد و مرز تعیین میکنم یعنی وابسته نیستم

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
2790
2778
2791
2779
2792