2777
2789
عنوان

مامانم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 25 پست
واقعا میگی؟ ینی عین منی تو ام؟ الان دیگه تو زندگیت نیست؟ تونستی حذفش کنی و ارامشو تجربه کنی؟  ...

ن تو یه خونه ایم

ولی رفته رفته سرد شدم نسبت بهش 

تا الان نشده باهاش درد و دل کنم !

نشده از یه پسری خوشم بیاد برم بهش بگم هم خجالت میکشم هم میدونم خوشش نمیاد حس بدی میگیریم نمیگم 

خاهر هم ندارم 

همه چیو میریزم تو خودم 

بچگی باهم بحث میکردیم ناراحت میشد منم ناراحت میشم میرفتم معذرت خواهی الان عین خیالم نیس..

خییلی وقتا ک  بی دلیل میاد بهم گیر میده حرصم میده عصبیم میکنه منم بدیایی ک بهم کرده رو میکوبم تو صورتش میگم نمیبخشمت ازت متنفرم ...انقد ک دیگ میگ ازم متنفری روانی شدی منم میگم اره روانیم دوس دارم روانی شدم 

دیگ مهم نیس برام از بچگی هم مثل خاله زن عمو اینا بوده برام حس مادری هیچوقت نداشته یا میزده منو یا نفرینم میکرده تو دعوا هیچوقت پشتم نبود بدتر منو میزد 

اگ بخوام شوهر کنم بخاطر خانوادمه🥲

کاملا درکت میکنم بیخیال باش فقط🫂 

قبلا هرچی بهم میگفت ناراحت میشم الان اصلا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سر سفره نشین باهاش  غذاتو ببر تو اتاقت بخور  کلا پیشش نشین . برو تو اتاقت  

الان خیلی وقته این کارو میکنم ولی وقتی بابام خونه نیست خیلی تایم زیادی با مامانم حرف میزنم و همین باعث دعوا اینا میشه الان پشیمونم بخاطر هر حرفی که بهش زدم و دردودلایی که کردم همش به ضررم شد پشیمونم

الان خیلی وقته این کارو میکنم ولی وقتی بابام خونه نیست خیلی تایم زیادی با مامانم حرف میزنم و همین با ...

باهاش صحبت نکن 

اگرم می‌کنی حرف عادی و روزمره باشه . 

بهش راجب خودت چیزی نگو درد و دل نمن

تحصیلاتت چیه

لیسانس فیزیک دارم تحصیلی میخوام مهاجرت کنم و چار سال پیش لیسانس گرفتم و ازون موقع تا الان کارم هر روز گریه زاری و التماس از ایناس تا راضی شدن کمکم کنن مهاجرت تحصیلی کنم و الانم از یه دانشگاه خیلی پایین تو یه شهری که اصلا کار پیدا نمیشه پذیرش گرفتم و خداخدا میکنم ویزام بیاد ولی به دلایلی فک کنم ویزا ندن بهم و اگه ویزا نشم یه فکر دیگه باید کنم یا برم سر کار یا شوهر کنم ولی نباید تو این خونه بمونم

باهاش صحبت نکن  اگرم می‌کنی حرف عادی و روزمره باشه .  بهش راجب خودت چیزی نگو درد و دل نم ...

دیگه همممه چیو گفتم کاملا اطلاع دارن از همه چی

الانم حرص میخورم که چرا انقد ساده بودم همه چیمو گفتم

الانم فقط دکترو مریضیای عصبی و عجیب دارم که ازش حرف بزنم دیگه اتفاق خاصی تو زندگیم نمیفته که بخوام بهش بگم همه چیو قبلا گفتم

لیسانس فیزیک دارم تحصیلی میخوام مهاجرت کنم و چار سال پیش لیسانس گرفتم و ازون موقع تا الان کارم هر رو ...

ببین کارای پذیرشت چی میشه . 

اگه اوکی نشد بشین درس بخون دوباره کنکور بده حالا یا برای یه لیسانس بهتر یا برای ارشد رشته خودت 

ن تو یه خونه ایم ولی رفته رفته سرد شدم نسبت بهش  تا الان نشده باهاش درد و دل کنم ! نشده از ی ...

منم دیگه اونقد ناراحت نمیشم از حرفاش 

فقط خیلی خیلی عصبی میشم از حماقت خودم که این همه حرص خوردم و حال خودمو بد کردم و الان دردای عصبی دارم و این هنوز وایساده اونجا من بدبخت تر شم بهم تیکه بندازه یا دلش خنک شه