2777
2789
کتک کاری کردین ..🥴😟

اولش شوخی بود ینی گف بیا کشتی بگیریم زد مچ دستمو کبود کرد پس فردا هم مراسم داریم دستم معلومه منم زدم رو فازه سلیطه بازی موهاشو کندم هیچی دیگ ادامه پیدا کرد الا جفتمون کبود و در قهر ب سر میبریم🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه برگشته میگه اگه کس دیگه ای تو زندگیته بگو.  تهمت زده الانم مث خرس خوابه

سعی کن وقتایی که کیفش کوک و حالش خوبه باهاش حرف بزنی و ازش توضیح بخوای 

۱۲ساله ازدواج کردیم

شیش سالی هست قهریم فقط گاهی این وسطا یه دعوادیگه اضافه میشه وکینه روی کینه نمونش چندشب پیش ومن به خاطرهرچی ببخشمش به خاطرحرفای اون شبش نمیبخشم...

همه مون همینیم

دقیقا،امروز پریود هم شدم اعصابمو بدتر داغون کرد،عین خرس خوابیده خر و پف هم میکنه،اوایل من پیشقدم میشدم برای آشتی دیدم داره پرو میشه گذاشتم کنار الان مقصر باشم یا نباشم خودش میاد برای آشتی ولی امروز نیومد منم محل ندادم.

اولش شوخی بود ینی گف بیا کشتی بگیریم زد مچ دستمو کبود کرد پس فردا هم مراسم داریم دستم معلومه منم زدم ...

مام اکثرا دعواهامون از یه شوخی شروع میشه🥲

دقیقا،امروز پریود هم شدم اعصابمو بدتر داغون کرد،عین خرس خوابیده خر و پف هم میکنه،اوایل من پیشقدم میش ...

منم میگم بزار عادت نکنه من پیش قدم بشم 

سه ماه در کل عروسی کردیم یه سه هفته ی خیلی قهر میکنیم