یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ممنونم عزیزم. شوهر من تا مادرمو میبینه باهاش شوخی میکنه ولی پیش مادرخودش خیلی ساکت میشینه. ولی خود ...
همیشه رفت و آمد خانوادگی داشتیم. من چش وا کردم این دور و ور من بوده. همه میدونن من چقدر پرشور و هیجانی ام. ولی دیگه خونه مادرش اینا میرم خاااااموش میشم. خاموشم کردن. حالا به زور میگه بگو بخند با مامانم.ولی من دیگه روشن نمیشم.دست خودم نیس. تو خونشون انگار دارم خفه میشم
چه خوب .. من هرچی تلاش میکنم نمیتونم در کل آدم خیلیییی حساسیم
حالا زندگیمون گل و بلبل نبوده همیشه،اوایل خیلی اذیتم کرد همش میرفت تو قیافه،ولی من کلا آدمیم که نمیتونم قهر کنم تحت هر شرایطی باهاش حرف میزدم،الان دیگه خودشم همینه،مثلا تو ماشین تو راه بودیم سر یه مسئله ای جوری با هم دعوا کردیم که اگه کسی کنارمون بود فکر میکرد دیگه زندگیمون تموم شده،بعد از چند دقیقه گفتم دلم بستنی میخواد ،چند دقیقه بعد تو کافه داشتیم کیک بستنی میخوردیم و راجب دیزاین اونجا صحبت میکردیم🤣🤣انگار نه انگار اتفاقی افتاده