2777
2789

سلام

من بیبی چک مارک مدیکور گذاشتم بلافاصله دوتا خط پررنگ نشون داد.حالا چون شنیدم مدیکور مثبت کاذب زیاد داره بنطرتون میشه بهش اعتماد کنم؟؟ یه هفته از پریودم گذشته

چه تلخ است با بغض بنویسی با خنده بخوانند😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باورم نمیشه.اخه عادت ندارم به بیبی چک مثبت خخخخ

وقتی داشت بلافاصله خط میفتاد فک کردم بیبی رو برعکس گذاشتم😅😅😅😅

خدایا شکرت

باورم نمیشه.اخه عادت ندارم به بیبی چک مثبت خخخخ وقتی داشت بلافاصله خط میفتاد فک کردم بیبی رو برعکس ...

عزززززیززززم مبارک باشه روزه نگیر،کتاب ریحانه بهشتی هم بگیر بدونی چی خوبه چی بده برات،سوسیس کالباسم نخور بچت سالم بدنیا بیاد ایشالله

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
عزززززیززززم مبارک باشه روزه نگیر،کتاب ریحانه بهشتی هم بگیر بدونی چی خوبه چی بده برات،سوسیس کالباسم ...

ان شاالله ممنونم😍😍😍

حال عجیبی دارم هم گریه ام میاد هم خنده😅😑

بچه ها یه سوال  چند روز بعد از عقب افتادن پریود بی بی چک جواب درست میده

من که یه هفته صبر کردم قبلنا بعد دو سه روز میذاشتم.بستگی داره لقاح کی انجام بشه.البته زیاد وارد نیستم😅