2777
2789
عنوان

لطفا برای بیماران روحی دعاکنید

445 بازدید | 13 پست

مراقب سلامت روحتون زیاد باشید توروخدااا.خواهرم چندین ساله بیماری روحی داره که خودشو درمان نمیکنه و بشدت لجباز و یکبار رگشو با شیشه بریده این وسط منو مامانم دق شدیم .بزور دکتر بردیم و بیمارستان حدود دوماه بستری بود و هیچی به هیچی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم خودشون در عذابن وهم اطرافیان 😔

الهی این روزها ی تلختون بگذره وحال ایشونم سلامت وپر شادی بشه

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

خیلی ساله روز خوب نداشتیم ممنونم دوست

میدونم گلم  درکت میکنم .

مرتب باید زیر نظر باشه و دوز دارو و نوعش عوض بشه . تو دوره افسردگی که قبول میکنن دکتر برن  تو شیدایی باور ندارن و نمیرن . اگه بستری شده باشه باید درمان رو پذیرفته باشه .تا خفیف تره باید بداد خودش برسه شدید که بشه کلا توهم وهذیانم بیشتر میگه و علاجشم سخت 🥺

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲