2777
2789

سلام دوستان شبتون بخیر❤️

من و همسرم ۶ ماهه که اومدیم سر خونه خودمون و خب حقیقتا تو این ۶ ماه درآمدِ قابل توجهی نداشته و هر چیزی ام بوده خورد خورد داده ابزار گرفته ( جوشکار و پله‌سازه ) یا کرایه مغازه داده ک خب کرایه هم سنگینه و هرماه ب زور و بدبختی و قرض و قوله جور کرده

ولی الان نزدیک ۱۷ تومن به صاحب ملک بدهکاره و ۸۰ تومن ب دور و وریا

منم حول و هوش ۷۵ گرم طلا دارم

چند وقته میگه ببریم بفروشیم ولی من میترسم ک از دستمون بره

میخاد بفروشه باهاش نمونه کار بزنه و تبلیغات کنه و آهن بخره..

چیکار کنم ب نظر شما از طرفی ام کلی جشن و عروسی داریم و منی ک تازه عروسم و همه چشمشون ب منه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هنوز عقدم ولی طلاهامو دادم برا فروش

چه اشکالی داره شوهرته و نیاز داره انشاالله بعدش بهترشو میخری

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

بالاخره‌ شوهرت چهار تا تیکه طلا ارزش نداره..

حرفام منطقی شما

دیدی وضعیتش روز اول

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

من بعد ۶سال طلاهامو به پیشنهاد خودم ۲روز قبل عروسی فامیل درجه یکم دادم شمارو نمیدونم ولی طلا برای روزای گرفتاریه که ادم مشکلشو حل کنه دستش جلو بقیه دراز نباشه 

کم یا زیاد باز میشه خرید 

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗
آخه دلش شکسته و خیلی ب خاطر بی‌پولیش خجالت میکشه 

من موقع خرید خونه حلقه هم دادم الان ماشین خریده برام شوهر شمام اگر شریفه بده جبران میکنه

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
بالاخره‌ شوهرت چهار تا تیکه طلا ارزش نداره.. حرفام منطقی شما دیدی وضعیتش روز اول

از همون روز اول دستش تنگ بود بعدش ی مدت رف شرکت و پول عروسیمون مغازه زد ولی اصن نتونس کار بگیره..

گفتم پولتو از دست رفته بدون که اگر نداد اذیت نشی ... به هر حال ارزش شوهرت از طلا بالاتر نیست برات؟

چیزی نداره در عوضش به نامت کنه مثلا قرارداد پول پیش مغازه یا پول رهن خونه

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱