2777
2789
عنوان

میشه دعا کنید کیست نداشته باشم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 31 پست
من دائم ال کیستم همیشه هم با دارو از بین میره تا ۴ سانت و نیم داشتم دو بار هم پارگی کیست داشتم عزرائ ...

باردار شدی؟

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
بمیرم درکت می کنم  حتما برو پیش یه دکتر خوب و تحت نظر باش عزیزم  مرکز استانی جایی  ...

دکتر ال دی داده پریود نشدم هنوز کی میشم؟

اگه باردار نشم میمیرم خودم به شوهرم میگم طلاقم بده چون نمیخوام عذاب بکشه بعد طلاق هم خودمو میکشم راحت بشم تحمل شمادترو ندارم تجی

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دائم ال کیستم همیشه هم با دارو از بین میره تا ۴ سانت و نیم داشتم دو بار هم پارگی کیست داشتم عزرائ ...

اره عزیزم می‌دونم نمیمیرم😂فقط نگران بعد ازدواج شدم که مشکل نشه برای باروری 

چون من قصد ازدواج ندارم حالا حالا ها 

از طرفی هم حوصله داروی جدید ندارم که این هم چاره ای نیست گویا😢

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 
دکتر ال دی داده پریود نشدم هنوز کی میشم؟ اگه باردار نشم میمیرم خودم به شوهرم میگم طلاقم بده چون نمی ...

عزیزم این حرفا چین میزنی 

مگه شوهرت تو رو فقط بخاطر اینچیزا میخواد 

بنظرم بهش بگو و باهم پیگیر باشید قطعا کمکت می‌کنه برید پیش دکتر بهتری 

صبر داشته باش خوشگلم 

بعد عروسی هم اگه برات ممکنه میتونی اقدام کنی تا دیگه نگران نباشی

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 
باردار شدی؟

من ۱۵ سالگی حامله شدم اون موقع این مشکلات و نداشتم جز کم کاری تیروئید الانم اقدامم ی ساله ولی بخاطر تیروئید ام ک بیخیالش شدم باردار نمیشم اما دختر خاله ام خواهر شوهرام همشون با وجود تنبلی تخمدان شدید و کیست اینا خدارو شکر همشون حامله شدن و بچه دارن فقط باید رژیم غذایی رعایت کنی دکتر بری امیدتو از دست ندی

عزیزم این حرفا چین میزنی  مگه شوهرت تو رو فقط بخاطر اینچیزا میخواد  بنظرم بهش بگو و باهم ...

رفتیم دکتر 

اجی نمیتونم بزارم کسی به دام بسوزه دعا کن مامان بشم دعا کن زودتر عروسی بگیریم اجی

اره عزیزم می‌دونم نمیمیرم😂فقط نگران بعد ازدواج شدم که مشکل نشه برای باروری  چون من قصد ازدواج ...

مشکل ک پیش نمیاد فقط دیر باردار میشی کلی باید این دکتر و اون دکتر بری البته اطرافیان من اینطور بوده شاید شما حاملگی اولتون هست زود حامله شدین 

من ۱۵ سالگی حامله شدم اون موقع این مشکلات و نداشتم جز کم کاری تیروئید الانم اقدامم ی ساله ولی بخاطر ...

واقعا من کیست pcoدارم نگرانم باردار نشم

واقعا من کیست pcoدارم نگرانم باردار نشم

باردار میشی ولی باید اصلاح سبک کنی پیاده روی ورزش قند مصنوعی رو حذف کنی فست فود اینا تعطیل چربی دور شکمت کم باشه در کنارش دکتر بری محرک بده برای تخمدان و فولیکول سریع باردار میشی اگه رعایت کنی پودر اینو فولیک خیلی خوبه من پریودم خیلی کم بود از ۷ روز شده بود دو روز اونم کم ی ماه روزی دو تا خوردم پریودم درست شد شاید حامله هم میشدم اما تیروئید ام عددش خیلی بالا بود ۱۰۰ بود بخاطر همین حامله نشدم

باردار میشی ولی باید اصلاح سبک کنی پیاده روی ورزش قند مصنوعی رو حذف کنی فست فود اینا تعطیل چربی دور ...

دکتر ال دادی پریود نشدم هنوز آخه

دکتر ال دادی پریود نشدم هنوز آخه

اگه ال دی بهت نساخت داروت عوض کن من ال دی مدروکسی پروستوژن و دوفاستون امتحان کردم هیچکدوم خوب نبودن رفیقمم مثل منه اون قرص یاسمین میخوره خارجی بسته ای ۸۰۰ تومن می‌گفت خیلی خوبه تمام کیستام آب کرده عوارضش خیلی از ال دی کمتره

اگه ال دی بهت نساخت داروت عوض کن من ال دی مدروکسی پروستوژن و دوفاستون امتحان کردم هیچکدوم خوب نبودن ...

قبلا دکتر داده بود سرموقع میشدم چند هفته پیش اگه بینی داشتن یه روز رفتم دکتر دکتر ال داد دارم مصرف میکنم به نظرم ال تموم بشه پریود میشم؟

کیست های ریز هست دکتر گفت ازبین نمیره یادآور باردار میشی نگرانم نشم 

قبلا دکتر داده بود سرموقع میشدم چند هفته پیش اگه بینی داشتن یه روز رفتم دکتر دکتر ال داد دارم مصرف م ...

اره پریود میشی من خودم ۵ سال ال دی می‌خوردم الان تازه دو روزه شروع کردم ب ال دی خوردن بنظرم قوی تر از داروهای دیگه اس هر چند ک بهم نمیسازه، کیست ریز کلا کیست ب حساب نمیان همون تخمکایی هستن ک سایزشون خوب نبوده آزاد نشدن تبدیل ب کیست ریز شدن کلا تنبلی تخمدان کیست ریز هم باهاش هست بلا استثنا، اره باردار میشی دختر خاله ام ماشاالله الان بچه دومش رو حامله اس چون تنبلی داره پشت سر هم اقدام کرد اگه فاصله بندازی دیر باردار میشی من فاصله انداختم پشیمونم

اره پریود میشی من خودم ۵ سال ال دی می‌خوردم الان تازه دو روزه شروع کردم ب ال دی خوردن بنظرم قوی تر ا ...

من یدونه بارداربشم خداروشکر صد هزار مرتبه شکر میکنم