2789

خطرناکه . رژیم و باشگاه و دکتر 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اشکالی نداره عزیزم دنیاکه به آخر نرسیده ،اگرشرایط اسلیو داری که عمل کن البته پیش پزشک خوب،اگرم نداری سعی کن دکترتغذیه بری وورزشم بکنی لاغر میشی غصه نخور 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

برای قد شما خیلی زیاده 

من جات باشم همین فردا میرم متخصص تغذیه و باشگاه ثبت نام میکنم

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

من قدم ۱۶۵هس ولی شدم ۶۰ کیلو ناراحتم چون حس میکنم سنم بره بالا بازم اضافه میکنم باید یکی دوکیلو کم کنم.شما هم حتما بفکر باش بخاطر سلامتییت و خب بعدش زیبایی و...

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥲🫂۱۸ و۱۹ دی ۱۴۰۴ هرگز فراموش نخواهد شد🤍

روزی سه تا متفورمین باتجویز دکتر بخور لاغر کننده است ،البته قندت میفته از روزی یکی شروع کن تا روزی سه تا بدنت عادت کنه ، تیروییدت رو هم حتما چک کن احتمالا کم کاری تیرویید داری قرص پرکاری میدن لاغر میشی