2789
عنوان

سرطان سینه

218 بازدید | 29 پست

هرچقدر میگن درمان میشه خوب مبشه ته دلم یه دلشوره هس امشب دلم خیلی گرفت اینکه نکنه ازدستش بدم

چه بلایی بود سرم اومد خدامیدونست که جزمادرم‌کسیو ندارم😭😭😭

۴جلسه شیمی درمانی شده ۲جلسش مونده نمیدکنم چی میخواد بشه

هرکی هرچی شنیده دیده ازبیماری خدای نک ده بیاد بگه

متوسل شدم به امام رضا کاش هیچ‌مادری مریض نشه

عزیزم بالای ۸۰ درصد بیماران سرطان سینه بعد شیمه درمانی و جراحی درمان میشن شکرخدا خیلی خیلی درمان این بیماری تو سالهای اخیر پیشرفت داشتیم. فقط بعدش باید حواستون به رژیم و اینا باشه دیگه ❤️❤️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزدلم از خدا می‌خوام که بهت صبر و آرامش بده🤍

سرطان سینه خالم داره چند سالی میشه که شیمی درمانی میشه و خداروشکر حالش خوبه 

منکه خیلی سردرنمبارم ولی اگه به موقع تشخیص بدین و شروع کنین خیالتون راحتتره و خطره زیادی هم نداره

عزیزدلم از خدا می‌خوام که بهت صبر و آرامش بده🤍 سرطان سینه خالم داره چند سالی میشه که شیمی درمانی م ...

ازهمین‌میترسم‌دیگه میگم تاکی لاید شیمی بشن اخه خاله شما متاستازدادن چندساله شیمی میشن؟

خداروشکر سینه تخلیه کردن؟

بله دختر خاله ام سینه هاشو کلا تخلیه کرد به انتخاب خودش ولی خالم فقط توده رو خارج کردن. دختر خالم هم میتونست فقط توده رو خارج کنه ولی خب گفت داره بیهوشی میگیره همزمان عمل کاشت پروتز هم انجام بده چون از ظاهر سینه ش کلا راضی نبود

ازهمین‌میترسم‌دیگه میگم تاکی لاید شیمی بشن اخه خاله شما متاستازدادن چندساله شیمی میشن؟

میگم من خیلی سردرنمیارم

ولی سه سالی میشه فقد خیلی باید مراعات کنند دیگه و درمانشون رو ادامه بدن

شمام مراقب مامانت باش عزیزم خدا بزرگه ایشالله که این مسیر و طی میکنین با موفقیت ؛ نگران نباش ❤️