چند روز پیش داشتیم با دوستم صحبت مکردیم صحبت یه دوست قدیمی و هم دانشگاهی شد گفت که به عقد موقت مردا در میاد ساعتی روزانه هفتگی و ماهیانه ساعتی ۳ ملیون می گیره و ماهی ۳۰۰ میلیون درامدشه و الان رانا خریده و در شرف خرید خونس بنظرتون این کار مناسبه؟ خداییش ما نخبه ها این همه درس خوندیم بجایی نرسیدم اما این خنگا میلیونر شدن
نمدونم اون موقع مگفت باباش خیانت مکنه به مامانش و تنهاس کسی درکش نمکنه باباش پول کارگریو خرج صیغه مک ...
دردم میگیرهاینا رو میشنوم
خدا ریشه ظلم و فقر رو بکنه
چقدر گناه دارن مردم این کشور
همونی ام که عاشق هرچی و هرکی که شد,غرق هرچی و هرکی که شد,شکستنش-زمینش زدن و خنجرشونو تا اعماق قلبش فرو کردن;) همون بچه اولی خانوادم که همه سختگیریا روش امتحان شد-همون بچه زرنگ کلاسم که شاگرد اولی تنهایی به دلم نمیچسبید-همون المپیادی ام که به بغلیش تقلب میداد-همون رفیقه ام که همه واسه منفعت کنارش بودن- همونی که شر و شور بود پر از نشاط و زندگی بود-همونی ام که زانوهام پر زخم افتادنه قلبم پر درد گول خوردنه مغزم پر تکرار شکستنه...خلاصه که من اونی ام که خواستم خلاص کنم این من خسته رو ولی حتی مرگم منو نخواست:) من همون بچه پررویی ام که از اون نخواستنه به بعد وایسادم رو پاهای خستم خندیدم با همون درد قلبم و تصمیم گرفتم که بجنگم...من اونی ام که مونده تا تبدیل به کسی بشه که نزاره لطافت دخترا به خشم عشقشون به نفرت و برق نگاهشون به ظلمت نا امیدی تبدیل بشه... اره رفیق من موندم که خلاف جهت طوفان بدون هیچ همراه ولی با لبای خندان حرکت کنم موندم که اگه قراره یه نفر تغییربده دنیا رو ظلمو بکشه و حقو برپا داره = اون یه نفر من باشم:) حالا که اخر امضامی اینم بدون من همونی ام که خیلی عاشقتم رفیق کم نیار بترس ولی شجاع باش تو ام بمون و بیا و حتی با یه دعا واسه من,کمک کن بشکنیم گردن سرنوشتی که داره واسمون بد مینویسه^^
دردم میگیرهاینا رو میشنوم خدا ریشه ظلم و فقر رو بکنه چقدر گناه دارن مردم این کشور
متاسفانه ما تو این مملکت علاوه بر مشکل اقتصادی مشکل روحی و فرهنگی هم داریم خانواده ها بشدت سرد من خودم عید رفتم خونه فامیل صبح تا شب خونه و سرشون تو گوشی و بزور تا پارک بغل خودشون میرن شما توقع دارین تو همچین فضایی یه دختر چجوری رشد کنه زن مثل گل میمونه باید بهش رسیدگی کرد تا عطرش همه جارک بگیره حالا خداروشکر این همکلاسی قدیم ما صیغه و .. میشه اگه معتاد تزریقی میشد چی میشد تهران بشدت مردم افسرده ای داره که داره به بالاشهرم نفوذ مکنه
متاسفانه ما تو این مملکت علاوه بر مشکل اقتصادی مشکل روحی و فرهنگی هم داریم خانواده ها بشدت سرد من خو ...
دقیقا حال روحی خوبی ندارن مردم
هرکس به طریقی داره میجنگه و تحمل میکنه
همونی ام که عاشق هرچی و هرکی که شد,غرق هرچی و هرکی که شد,شکستنش-زمینش زدن و خنجرشونو تا اعماق قلبش فرو کردن;) همون بچه اولی خانوادم که همه سختگیریا روش امتحان شد-همون بچه زرنگ کلاسم که شاگرد اولی تنهایی به دلم نمیچسبید-همون المپیادی ام که به بغلیش تقلب میداد-همون رفیقه ام که همه واسه منفعت کنارش بودن- همونی که شر و شور بود پر از نشاط و زندگی بود-همونی ام که زانوهام پر زخم افتادنه قلبم پر درد گول خوردنه مغزم پر تکرار شکستنه...خلاصه که من اونی ام که خواستم خلاص کنم این من خسته رو ولی حتی مرگم منو نخواست:) من همون بچه پررویی ام که از اون نخواستنه به بعد وایسادم رو پاهای خستم خندیدم با همون درد قلبم و تصمیم گرفتم که بجنگم...من اونی ام که مونده تا تبدیل به کسی بشه که نزاره لطافت دخترا به خشم عشقشون به نفرت و برق نگاهشون به ظلمت نا امیدی تبدیل بشه... اره رفیق من موندم که خلاف جهت طوفان بدون هیچ همراه ولی با لبای خندان حرکت کنم موندم که اگه قراره یه نفر تغییربده دنیا رو ظلمو بکشه و حقو برپا داره = اون یه نفر من باشم:) حالا که اخر امضامی اینم بدون من همونی ام که خیلی عاشقتم رفیق کم نیار بترس ولی شجاع باش تو ام بمون و بیا و حتی با یه دعا واسه من,کمک کن بشکنیم گردن سرنوشتی که داره واسمون بد مینویسه^^
دقیقا حال روحی خوبی ندارن مردم هرکس به طریقی داره میجنگه و تحمل میکنه
همش بخاطر اینه که مردم مهربونی داریم که همه چیو تحمل مکنن و قانعن باید واسه خوشبخت شدن بجنگی و نزاری بچت اینجوری بشه روششم بلد نیستیم فکر مکنیم با زور و کتک میشه یه دخترو تربیت کرد بخدا قسم خارج و اروپا اسمش بد در رفته وگرنه اون معدود افرادی که به ازدواج معتقدن و ازدواج مکنن جوری خانواده رو مدیریت مکنن که ادم از معاشرت باهاشون کیف مکنه دختر سر به راه پسر سر به راه فقط حیف که دینشون کامل نی به هرحال همینه که هس هرکسی باید کلاه خودشو بگیره دنیا داره به این سمت میره کاری نمشه کرد