2777
2789
عنوان

عجب☹️**

| مشاهده متن کامل بحث + 1925 بازدید | 93 پست
اسی خیلی نرم و زیرپوستی داره کار اونارو توجیه میکنه و ما هرچی میگیم این یه دلیل میاره

بله متأسفانه 

در صورتی که خودشون از عقل سلیم و تحصیلاتشون صحبت میکنند عجیب هست برام این دیدگاه غلط و توجیه کار کثیف افرادی که بنا بر هر دلیلی در مسیر غلط افتادن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی داره که عقد میکنن خب فاحشه همینه دیگه تن فروشی میکنه حالا یا با عقد یا صیغه یا هر کوفتی داره ...

رفیقم نی فقس بحثش شد چند ساله ندیدمش موندم دیدمش چه واکنشی نشون بدم😂ایشالا نبینمش البته اطلاعات دقیق ندارم شاید با عده عقد مکنه ولی خب ماهیت کار بقول شما هنینه

معلومه که کثیف ترین کاره،الانش رو نبین، آینده رو ببین با هزارتا مریضی و بی آبرویی و رسوایی و بی ارزش ...

اتفاقا بعضیاشون گذاشتن کنار و ازدواج کردن تو این مملکت پول داشته باشی مردا هم میخوانت چه برسه به زن - اره خب حرف حق جواب نداره الان تو خارج خیلیا کارشون این بوده خودکشی کردن

پس ما افراد قوی وظیفه داریم اگاهشون کنیم  اگر نپذیرفتند مشوق و دلسوزشون در این مسیر اشتباه نبا ...

هرکسی گناه خودشو داره کسی که گناهش متفاوته نباید بهش گیر داد کی حوصله داره کسیو سرزنش کنه هرکسی مسیر خودشو داره مهم اینه تو این مسیر پارو دم کسی نزاری 

خارجیا سر سفره بزرگ نمیشن حالا اینجا خوبه کار غلط غلطه 

بحث سفره و میز نیست دوست عزیز 

چیزی هست به نام شرافت 

اگه هدف فقط پول داشتن و پول در اوردنه من اقازاده های بسیاری رو سراغ دارم که حرا.مزاده هستند! 

بزرگ زاده بودن مهمه 

پول داشتن به چه قیمتی؟ 

ادم سالم(شعوری و روانی منظورمه)حتی اگر فلج هم باشه نون حلال در میاره

همونی ام که عاشق هرچی و هرکی  که شد,غرق هرچی و هرکی که شد,شکستنش-زمینش زدن و خنجرشونو تا اعماق قلبش فرو کردن;) همون بچه اولی خانوادم که همه سختگیریا روش امتحان شد-همون بچه زرنگ کلاسم که شاگرد اولی تنهایی به دلم نمیچسبید-همون المپیادی ام که به بغلیش تقلب میداد-همون رفیقه ام که همه واسه منفعت کنارش بودن- همونی که شر و شور بود پر از نشاط و زندگی  بود-همونی ام که زانوهام پر زخم افتادنه قلبم پر درد گول خوردنه مغزم پر تکرار شکستنه...خلاصه که من اونی ام که خواستم خلاص کنم این من خسته رو ولی حتی مرگم منو نخواست:)        من همون بچه پررویی ام که از اون نخواستنه به بعد وایسادم رو پاهای خستم خندیدم با همون درد قلبم و تصمیم گرفتم که بجنگم...من اونی ام که مونده تا تبدیل به کسی بشه که نزاره لطافت دخترا به خشم عشقشون به نفرت و برق نگاهشون به ظلمت نا امیدی تبدیل بشه...  اره رفیق من موندم که خلاف جهت طوفان بدون هیچ همراه ولی با لبای خندان حرکت کنم موندم که اگه قراره یه نفر تغییربده دنیا رو ظلمو بکشه و حقو برپا داره = اون یه نفر من باشم:)                                        حالا که اخر امضامی اینم بدون من همونی ام که خیلی عاشقتم رفیق  کم نیار  بترس ولی شجاع باش  تو ام بمون و بیا و حتی با یه دعا واسه من,کمک کن بشکنیم گردن سرنوشتی که داره واسمون بد مینویسه^^
بیخیال بحث سر یه چیز دیگس ربطی نداره هر کشوری اینارو داره

کشور های دیگه مشکلی بااین مسأله ندارن تازه ترویج هم میکنند خیلی چیزهاروهم قانونی کردن همجن س گرا یی ....

ولی ایران خیرسر مثلاً اسلامیه

بحث سفره و میز نیست دوست عزیز  چیزی هست به نام شرافت  اگه هدف فقط پول داشتن و پول در اور ...

چی بگم خداروشکر زن های این مملکت هنوز شرافت دارن دمشون گرم من که اونور بودم اینجوری نبود - بالاخره هرکسی دنیای خودشو داره نمیشه قضاوت کرد شاید بعضیاشون ذاتا بد نیستن و از سر بدبختی و افسردگی درگیر شدن و اوناهم دوس دارن عاشق بشن اما خب کسی سر راهشون نبوده اموزششون بده پدر و مادر هم که فکر خودشون بودن انگار نه انگار بچه دارن

چی بگم خداروشکر زن های این مملکت هنوز شرافت دارن دمشون گرم من که اونور بودم اینجوری نبود - بالاخره ه ...

بله همه یه جور نیستن قطعا شرایط و وضعیت ها متفاوته

همونی ام که عاشق هرچی و هرکی  که شد,غرق هرچی و هرکی که شد,شکستنش-زمینش زدن و خنجرشونو تا اعماق قلبش فرو کردن;) همون بچه اولی خانوادم که همه سختگیریا روش امتحان شد-همون بچه زرنگ کلاسم که شاگرد اولی تنهایی به دلم نمیچسبید-همون المپیادی ام که به بغلیش تقلب میداد-همون رفیقه ام که همه واسه منفعت کنارش بودن- همونی که شر و شور بود پر از نشاط و زندگی  بود-همونی ام که زانوهام پر زخم افتادنه قلبم پر درد گول خوردنه مغزم پر تکرار شکستنه...خلاصه که من اونی ام که خواستم خلاص کنم این من خسته رو ولی حتی مرگم منو نخواست:)        من همون بچه پررویی ام که از اون نخواستنه به بعد وایسادم رو پاهای خستم خندیدم با همون درد قلبم و تصمیم گرفتم که بجنگم...من اونی ام که مونده تا تبدیل به کسی بشه که نزاره لطافت دخترا به خشم عشقشون به نفرت و برق نگاهشون به ظلمت نا امیدی تبدیل بشه...  اره رفیق من موندم که خلاف جهت طوفان بدون هیچ همراه ولی با لبای خندان حرکت کنم موندم که اگه قراره یه نفر تغییربده دنیا رو ظلمو بکشه و حقو برپا داره = اون یه نفر من باشم:)                                        حالا که اخر امضامی اینم بدون من همونی ام که خیلی عاشقتم رفیق  کم نیار  بترس ولی شجاع باش  تو ام بمون و بیا و حتی با یه دعا واسه من,کمک کن بشکنیم گردن سرنوشتی که داره واسمون بد مینویسه^^
بله همه یه جور نیستن قطعا شرایط و وضعیت ها متفاوته

بیکاری ، فقر ، افسردگی زیاده همه اینا علتشه هیشکی دوس نداره تنشو به حراج بزاره طرف که از بچگی بی شرف نی شرایط باعث شده 

بیکاری ، فقر ، افسردگی زیاده همه اینا علتشه هیشکی دوس نداره تنشو به حراج بزاره طرف که از بچگی بی شرف ...

ببینید فقر و سختی رو درکش میکنم 

ولی اینطور که شما نوشتید 

این خانمی که نام بردید 

به نظرم وقتی 4 ستون بدنش سالمه(مگر بحث ازار جنسی و افسردگی و..)چیزی نمیتونه کارشونو توجیه کنه 

وگرنه که خیلیامون با فقر بزرگ شدیم

ببینید فقر و سختی رو درکش میکنم  ولی اینطور که شما نوشتید  این خانمی که نام بردید  ...

نمدونم اون موقع مگفت باباش خیانت مکنه به مامانش و تنهاس کسی درکش نمکنه باباش پول کارگریو خرج صیغه مکرد مامانش هم افسرده برادر هم پی زندگی خودش - فقر داریم تا فقر ، بخدا من ادم میشناختم شهریه خوابگاه نداشت کسی هم بهش پول نمیداد میرفت گارسون رستوران اما اونجا هم مردا بهش نظر داشتن و مجبور شد استعفا بده و از دانشگاهم استعفا بده الانم نمدونم کجاس خدا کنه اینکاره نشده باشه - فقر با همه برخورد متفاوت داره روحیه یکی نی اگه همه مث هم بودن دنیا بهشت میشد و دیگه خدا جهنمو نمیساخت