چند روز پیش داشتیم با دوستم صحبت مکردیم صحبت یه دوست قدیمی و هم دانشگاهی شد گفت که به عقد موقت مردا در میاد ساعتی روزانه هفتگی و ماهیانه ساعتی ۳ ملیون می گیره و ماهی ۳۰۰ میلیون درامدشه و الان رانا خریده و در شرف خرید خونس بنظرتون این کار مناسبه؟ خداییش ما نخبه ها این همه درس خوندیم بجایی نرسیدم اما این خنگا میلیونر شدن
شرایط سخت هرکسیو عوض مکنه بخصوص افرادی که سختی ندیدن یا خانواده بزهکاری دارن من خودم مددکاری خوندم و ...
شرایط سخت انسان های بالغ و عاقل را قوی میکنه و موانع و دشواری ها پله های صعود افراد خواهد شد
اما امان از زمانی که بهانه ها قوی تر از خواسته ها بشن
اونجاست که انتخاب تاریک ترین مسیر ها توجیه خوبی برای افراد ضعیف خواهد بود
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
شرایط سخت انسان های بالغ و عاقل را قوی میکنه و موانع و دشواری ها پله های صعود افراد خواهد شد ...
شما خودتم داری میگی ادم قوی و ضعیف - چند درصد زنان این مملگت قوین چقدر بهشون بها داده شده که قوی بشن - نمیشه قضاوت کرد شاید هرکسیم جای طرف باشه همین کارو کنه طرف وقتی زندان رفته یا بیوه س و بچه داره باید چیکار کنه زن ها روحیشون حساسه و قوی نیستن مثل من و شما و بعضیا نیستن - باید تو کف خیابون بزرگ بشی که ببینی چخبره
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
شرایط سخت انسان های بالغ و عاقل را قوی میکنه و موانع و دشواری ها پله های صعود افراد خواهد شد ...
اسی خیلی نرم و زیرپوستی داره کار اونارو توجیه میکنه و ما هرچی میگیم این یه دلیل میاره
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
به موفقیتی دست پیدا نکرده که خودتونو بخواید با اون مقایسه کنید
همونی ام که عاشق هرچی و هرکی که شد,غرق هرچی و هرکی که شد,شکستنش-زمینش زدن و خنجرشونو تا اعماق قلبش فرو کردن;) همون بچه اولی خانوادم که همه سختگیریا روش امتحان شد-همون بچه زرنگ کلاسم که شاگرد اولی تنهایی به دلم نمیچسبید-همون المپیادی ام که به بغلیش تقلب میداد-همون رفیقه ام که همه واسه منفعت کنارش بودن- همونی که شر و شور بود پر از نشاط و زندگی بود-همونی ام که زانوهام پر زخم افتادنه قلبم پر درد گول خوردنه مغزم پر تکرار شکستنه...خلاصه که من اونی ام که خواستم خلاص کنم این من خسته رو ولی حتی مرگم منو نخواست:) من همون بچه پررویی ام که از اون نخواستنه به بعد وایسادم رو پاهای خستم خندیدم با همون درد قلبم و تصمیم گرفتم که بجنگم...من اونی ام که مونده تا تبدیل به کسی بشه که نزاره لطافت دخترا به خشم عشقشون به نفرت و برق نگاهشون به ظلمت نا امیدی تبدیل بشه... اره رفیق من موندم که خلاف جهت طوفان بدون هیچ همراه ولی با لبای خندان حرکت کنم موندم که اگه قراره یه نفر تغییربده دنیا رو ظلمو بکشه و حقو برپا داره = اون یه نفر من باشم:) حالا که اخر امضامی اینم بدون من همونی ام که خیلی عاشقتم رفیق کم نیار بترس ولی شجاع باش تو ام بمون و بیا و حتی با یه دعا واسه من,کمک کن بشکنیم گردن سرنوشتی که داره واسمون بد مینویسه^^
نون چیو میخوره ایشون؟ یکی نون بازوشو میخوره یکی نون دانشش رو یکی دیگه نون هنرش ...
اونایی که هنر و دانش دارن بکجا رسیدن که اینا بخوان برسن اینا هم عاقبت ندارن اینجا مملکت سنتیه از خانواده طرد میشن و عاقبتش افسردگیه البته اینم تو خارج هنره یجور کسب درامد