2777
2789
عنوان

عجب☹️**

| مشاهده متن کامل بحث + 1925 بازدید | 93 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه قبول ندارم ادم از گشنگی بمیره بهتره ولی واقعیته

روی قبر چند نفر نوشتن بر اثر گرسنگی مرد ؟؟

بر اثر بیمارهای جنسی میمیرن بر اثر جدال های ناموسی میمیرن ولی گرسنگی خیر

یک فرد در هر جایگاه و قومیت و کشوری باید انسانیت داشته باشه 

تن فروش ها نجس ترین خلایق هستند 

زن و مرد هستند میرن نظافت منازل میرن سر چهارراه دست فروشی ولی تن فروشی نمی‌کنند 

این دسته  از افراد منفور خدا هم باهاشون تا روز حساب کاری نداره

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
ان شاءالله😂😂😂 ازهمین تریبون اعلام میکنم خدا لعنت کنه هرزه هایی که زندگی مردمو بخاطر جیب خودش و ه ...

ایشالا😁به حق پنش تن ذلیل بشن پدرسوخته ها

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

روی قبر چند نفر نوشتن بر اثر گرسنگی مرد ؟؟ بر اثر بیمارهای جنسی میمیرن بر اثر جدال های ناموسی میمیر ...

اره خب این حرفا قشنگه و واقعیته زن ادم حسابی هم داریم میره نظافت ، اینقدر هس که بر اثر گرسنگی و اعتیاد مردن این حواشی شهر تهران پره دختر هم توشون کم نی

ایشالا نگیرن چون باعث میشن بقیه هم بگیرن البته اون مردی که میره پول میده حقشه ولی شاید یه جوون خام ب ...

غلط کرده تحت فشاره😒ایشالا همشون باهم بگیرن که حالیشون بشه ازین غلطا نکنن

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

اره خب این حرفا قشنگه و واقعیته زن ادم حسابی هم داریم میره نظافت ، اینقدر هس که بر اثر گرسنگی و اعتی ...

بنظر میاد شما دید مثبتی روی این قضیه دارید و دیدگاه افراد برای خودشون محترم و معقول هست 

موفق باشید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
طبیعت مردا فرق داره 

🤷به هر حال حقشونه،تا یاد بگیرن خویشتن دار باشن و کسی از خویشتن داری نمرده

بنظر میاد شما دید مثبتی روی این قضیه دارید و دیدگاه افراد برای خودشون محترم و معقول هست  موفق ...

نه باو فقط داشتم توضیح میدادم که کتابی رو این قضیه نگاه نکنید شرایط زندگی ادما فرق داره وگرنه خودم که متنفرم 

نه باو فقط داشتم توضیح میدادم که کتابی رو این قضیه نگاه نکنید شرایط زندگی ادما فرق داره وگرنه خودم ک ...

در سخت ترین شرایط هم که باشی  رفتار و کردارو گفتار غیر اخلاقی جایز نیست 

پس بهتره  مسیر زشت این دسته افراد را عادی سازی نکنیم 

در سخت ترین شرایط هم که باشی  رفتار و کردارو گفتار غیر اخلاقی جایز نیست  پس بهتره  م ...

شرایط سخت هرکسیو عوض مکنه بخصوص افرادی که سختی ندیدن یا خانواده بزهکاری دارن من خودم مددکاری خوندم و میدونم - عادی سازی شده خیلی وقته شده