سلام بچهها من ۵ساله بایه اقایی اشناشدم ایشون معتادهستن هزار دفعه میخاستم جدا بشم ولی نتونستم دیروز بهم زنگ زو تولددوستمه ماهم رفتیم آخر تولد دیدم بساط سیم نعشگی به راه بود دوست دختر دوستش اهل همه فرقه بود نشست به کشیدن.منم اخم کردم هیچی نگفتم میخاستم یه دعوایی راه بندازم بعدم گفتم به من چه اصلا. ولی به غلط کردن افتادم تو جمع معتادا حضور داشتم .تموم کردم باهاش دیشب فارغ ازاین مسائل آقا دوست داره تا ۲شب باهاش بیداربمونم بنا به دلایلی که مفصله میاد خونمون به تریاک کشیدن بعدم این مسائل هم رابطه جنسی میخاد من صبحا بایدبرم سرکار اصلا نمیتونم تا نصب شب بیداربمونم من هدفم و زندگیم مهم تره تا یه معتاد.دیشب منم ناراحت شدم ازاین کارا .کلا رفت واسه همیشه من کلی گریه کردم که چرا یه عوضی توزندگی من باشه اینطوری.من اگه جای دوس پسرم بودم هیچ وقت نمیزارم دوست دخترم حتی تو این جمعا حاضر باشن بی غیرته.خسته شدم
بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿• تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍. تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه