2777
2789
عنوان

یعنی چی میشه

200 بازدید | 22 پست

خدایا قرار نیس یه روز خوش ببینیم اینم از اول سال ما بیچاره بچه ها خدایا فقط بخاطر بچم نگرانم اگه جنگی بشه بچه ها چی میشن خودمم باردارم تاصبح نتونستم بخابم هربار بیدارشدم گوشیو نگا کردم ازاسترس اشکام میریزن چرا نباید ما روی خوش زندگیو ببینیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی نمیشه، اینا بیابونا رو زدن گفتن همین بود تموم شد

چون پایگاه مردمی ندارن و درگیر جنگ داخلی ان

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

هیچی نمیشه، اینا بیابونا رو زدن گفتن همین بود تموم شد چون پایگاه مردمی ندارن و درگیر جنگ داخلی ان

خداکنه دیگ ادامه نداشته باشه چه روزایی که نکشیدیم اینجا یه جنگ کم بود که اونم میخان راه بندازن 

من ی دختر 3ساله دارم  باردارم هستم فکر میکنم کاش بیوفته نیاد دنیا😭😭

منم پسرم سه سالشه و ۷ماهه باردارم نمیدونم چی بگم توخونه هم تنهام بیشتر استرس میگیرم 

عجب هنوز هیچی نشده شما جنگ رو شروع کردید  بزارید بزنه بعد استرس جنگ بگیرید

والا زمانی که گفتن کرونا اومده استرس گرفتم اومدم نینیسایت همه میگفتن نه به ایران نرسیده ونمیرسه.بعضیام میگفتن کرونا کلا دروغه

کاربری خانومم👩🏻