2777
2789
فقژ دیشب تو اوج دعوا برگست گفت من جلوتو نگرفتم میتونی بری صد مثل تو ریخته 

تو دعوا شخص ذهنش بسته میشه و دهنش باز میشه 

نمیشه به حرف های داخل دعوا خیلی اکتفا کرد 

علی الخصوص وقتی شخصی بعد از یک شکنجه روحی حرفی بزنه، چون بعد از شکنجه روحی شخص برای این که خودش رو از اون وضعیت خلاص کنه هر دروغی هم به زبون میاره 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

تو روبیکا دیدم چرا بهش درخواست داده شد بود ولی پیجش قفل بود نه هیچ چتی ندیدم 

خوب الان که به روی شوهرت آوردی ، بگو چرا به چه منظوری درخواست دادی ؟! 

درسته مردها عموما گردن گرفتنشون سخته ، حتی اگر آدم با چشمهای خودش ببینه 

فعلا یکم بترسونش بیشتر از این پیشرفت نکنه.

ولی دیگه خودتم نابود نکن. شاید یه شیطنت بچگانه بوده یا پیجش و دیده خواسته فضولی کنه دستش خورده نفهمیده. یکم فعلا بیخیال شو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صفحه اون خانم و کجا دیدی؟ اینستا؟ شوهرت فالو کرده بوده؟ یا چت کرده باهاش؟

و این پزامم تو کلیپ بردش دیدم 

سلام و عرض ادب خدمت بزرگ مردان تاریخ ختنم راحله مظفری که با عزم و ارداه خود توانیت نمیدونم چه گوهی بخوره اونجاش یادم نمیاد 

اخرش نوشته شده بود که با کمک شما و حق تعالا بتوانیم اهرمن را شکست دهیم اصان ابن پیام با عقل جور درنمیومد 

خوب الان که به روی شوهرت آوردی ، بگو چرا به چه منظوری درخواست دادی ؟!  درسته مردها عموما گردن ...

بعد اینکه تو دعوا از ناراحتیو عصبانیت زد گوشیشو ب دیوار  شکست 

ب منم گفتش پس فردا اومدم نبینمت اخه امروز تو شرکت شیفته کلن شبانه روزی

و این پزامم تو کلیپ بردش دیدم  سلام و عرض ادب خدمت بزرگ مردان تاریخ ختنم راحله مظفری که با عزم ...

وا  ، این دیگه یعنی چی 🙄 بزن خودت بلاکش کن .

منم اوایل ازدواج ، شوهرم یه همکار خانم داشت که به این پیام تبریک عید فرستاده بود دو بار اینا. 

دیدم ... یکم سر و صدا راه انداختم که دیگه همکار نیست پیام تبریک برای چیه و... و بعدشم هم بلاکش کردم هم کلا شماره اون و پاک کردم از گوشیش. دیگه چیزی ندیدم 

توام بلاکش کن هرجا که هست . 

دیگه به روش نیار بیشتر از این ، پررو میشه حرمتها بینتون از بین می‌ره .

فعلا خودت و بیخیال نشون بده . نگران نباش چیزی نیست 

بعد اینکه تو دعوا از ناراحتیو عصبانیت زد گوشیشو ب دیوار  شکست  ب منم گفتش پس فردا اومدم ن ...

وای پس گوشیم شکسته که بدبخت. 

عصبانی بوده یه چی گفته.

توام به خونه زندگیت برس . برا بعد از کار اومدنش هم یه غذای خوب بپز. تا اون موقع عصبانیت ایشون هم خوابیده. 

تو دعوا همه از این چرت و پرت ها میگن . 

وا  ، این دیگه یعنی چی 🙄 بزن خودت بلاکش کن . منم اوایل ازدواج ، شوهرم یه همکار خانم داشت که ب ...

اره زدم بلاکش کردم بخدا با خودم قسم خورم خدایی نکرده بخواد سر این زنیکه زندگی من خراب بشه همرو ب تیر بار میبندم همشونو میکشم 

وای پس گوشیم شکسته که بدبخت.  عصبانی بوده یه چی گفته. توام به خونه زندگیت برس . برا بعد از کا ...

منم زنگ زدم داداشم بیاد ببریم بدیم گوشیشو درس کنن اگه درس نشد براش گوشی بخرم 

اره زدم بلاکش کردم بخدا با خودم قسم خورم خدایی نکرده بخواد سر این زنیکه زندگی من خراب بشه همرو ب تیر ...

خدا نکنه عزیزم ، دیگه فکرش و نکن . 

درسته زمونه بدی شده آدم باید ۴چشمی مواظب باشه ولی زیادی هم باعث جنگ و دعوا تو خونه میشه حرمتها شکسته میشه. 

منم زنگ زدم داداشم بیاد ببریم بدیم گوشیشو درس کنن اگه درس نشد براش گوشی بخرم 

کار خوبی می‌کنی. ولی حواست باشه زیادم پررو نشه که اینکه گفته اومدم اینجا نباشی و.... دفعه بعد همش تکرار کنه 😕

شوهرم ادم خوبیه واقعان منم دوسش دارم ولی چیکار کنم 

زندگیتو بخاطر فکرهای بیهوده تلخ نکن

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .