2777
2789

یا خیلی مهربون میشه

یا بداخلاق و بهانه گیر

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر من اینه اگر نگرانی و اضطراب داری در این مورد به جای کند و کاش و جستجو. بیا پیشگیری کن. این روش دو سر برد هست ولی اگر کن و کاو کنی معلوم نیست چی بشه و ممکنه روحت آسیب ببینه  منظورم از پیشگیری هم روشهایی هست که مشاوره های خانواده و روابط زوجین میگن

اگه زندگیتو دوست داری بچتو دوست داری شوهرتو دوست داری

اگه شرایطت خونه پدر بدتر میشه

شیطون لعنت کن برای آرامش خودتم هست یه وقتایی خودتو معذرت میخام بزن به خری

محبتش کن

قرار نيست ما همه چیز رو بدونیم چون خودمون اذیت میشیم شاید یبار اشتباه کنه تو خفا بار اول و  آخرش باشه ولی تو هرروز استرس میکشی 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

معمولا مثل این ضرب المثل میشند 

نو که بیاد به بازار کهنه شود دل آزار 

يعنی نفر قبلی حتی اگر زن شون باشه رو کاملا دور میندازند و مثل جسم کهنه باهاش برخورد می کنند 

یا به خاطر عذاب وجدان شون زیاد از حد خودشون عاشق نشون ميدند

اما عزیزم تا مدرک محکمی دستت نیومده الکی ذهنت سر این موضوع خراب نکن 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

نمیگم خودتو گول بزن 

ولی دیگه زندگی همینه 

چی شده که فکر میکنی خیانت میکنه؟

این یه همکار داره بعد این همکارش خیلی پسته زن قبلیشو طلاق داد یه زن جدید گرفته و کصافت بی همه چیز دس از سر زن قبلیش برنمیداره  بعد من چن باری ایدی زن اینو تو گوشی شوهرم دیدم ب شوهرم گفتم قسم خورد که نمیدونه گفت اخه من با اون چیکار دارم گفت اگه بخوام کاری کنم میرم با یه گوشی دیگه مبکنم دبگه یا هم اینکه همچیو پاک میکنم 

ولی خدایی من تو هفت سال زندگی با شوهرم چیزی ازش ندیدم خودش نیس و خداش شاهده بدون ترسی گوشیش همیشه دستمه منم میرم هر سوراخ سمه ای رو که بگی نگا میکنم 

نظر من اینه اگر نگرانی و اضطراب داری در این مورد به جای کند و کاش و جستجو. بیا پیشگیری کن. این روش د ...

دیشب شوهرم موقع دعوا با یه بغضی برگشت گفت من حقم این نیس که اینطوری میکنی 

اگه زندگیتو دوست داری بچتو دوست داری شوهرتو دوست داری اگه شرایطت خونه پدر بدتر میشه شیطون لعنت کن ...

شوهرم ادم خوبیه واقعان منم دوسش دارم ولی چیکار کنم 

معمولا مثل این ضرب المثل میشند  نو که بیاد به بازار کهنه شود دل آزار  يعنی نفر قبلی ح ...

فقژ دیشب تو اوج دعوا برگست گفت من جلوتو نگرفتم میتونی بری صد مثل تو ریخته