2777
2789

هر ماشینی رد میشه فکر میکنم موشکه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭نمیتونم بخوابم 

ب درک 
الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ ﴿۲۸﴾

[بازگشتگان به سوی خدا] کسانی [هستند] که ایمان آوردند و دل هایشان به یاد خدا آرام می گیرد، آگاه باشید! دل ها فقط به یاد خدا آرام می گیرد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از سایت برو بیرون هیچ اتفاقی نمیوفته نترس گلم برو بیرون از اینجا کمتر بترسی خبری نیست فعلا بخواب

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

الرعد - جزء 13

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ ﴿۲۸﴾

[بازگشتگان به سوی خدا] کسانی [هستند] که ایمان آوردند و دل هایشان به یاد خدا آرام می گیرد، آگاه باشید! دل ها فقط به یاد خدا آرام می گیرد.

دل آرام گیرد به یاد خدا 🤲🏻❣🙃

«عند الله لا تموت الأمنيات»نزدِ خدا آروزها نمی‌میرَند🤍🌱️               اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

لَن يَضُرُّوكُمۡ إِلَّآ أَذٗىۖ وَإِن يُقَٰتِلُوكُمۡ يُوَلُّوكُمُ ٱلۡأَدۡبَارَ ثُمَّ لَا يُنصَرُونَ (۱۱۱)

آنها [اهل کتاب مخصوصاً یهود.] هرگز نمی‌توانند جز آسیبی مختصر، زیانی به شما برسانند، اگر به جنگ با شما برخيزند آن چنان مى گريزند كه پشت سر خود را ننگرند و بعد از آن هم يارى نخواهند شد.

سوره آل عمران، آیه ۱۱۱.

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

بمیرم برای مظلومیت بچه های غزه چقدر با ترس و صدای موشک خوابیدن  

عزیزم نترس توکلت رو به خدا کن

سوره نصر رو تلاوت کن

خداوند بهت آرامش میده

مطمئن باش جرات ندارن داخل خاک ایران رو بزنند

ببین یک کنسولگریمون رو در سوریه زدند ،۱۵۰ تا بهشون زدیم

خودشون الان از کرده خودشون پشیمونن

سوره حشر هم بخونی آرامش میده بهت

و خُذ بقلبی اِلی مراشدی . دلم را به نقطه ای که خیر من در آن است متوجه ساز ❣ ارشد بالینی کودک و نوجوان.
2790
2778
2791
2779
2792