2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرز امام جوادو بنداز گردنت و به بازوی اقاتون هم ببند

رابطم با همسرم خیلی خوب بود با یه همسایه فاحشه داشتم به زندگیم نظر داشت خوشلختیمو نمیتونست ببینه برام دعا گرفت دیگه مثل قبل نشد زندگیم 

رابطم با همسرم خیلی خوب بود با یه همسایه فاحشه داشتم به زندگیم نظر داشت خوشلختیمو نمیتونست ببینه برا ...

واقعا نمیدونم چی نصیبشون میشه ازین کارا. اونو که خدا زده معلومه. شما همون حرز امام جوادو ببند. اگه کسی بهتون دعای باطل سحر داد که اعمال خاصی داره خیلی حواستون باشه چون اگه تو انجام اعمال اشتباه کنین نتیجه عکس میده

واقعا نمیدونم چی نصیبشون میشه ازین کارا. اونو که خدا زده معلومه. شما همون حرز امام جوادو ببند. اگه ک ...

آرامش نصیبش میشه انقدر کارای شیطانی خودشو با دعا جمبل پیش برده البته الان نگاش میکنی متوجه میشی یه حالت جنون داره  من خبر نداشتم یه ف الگیر بهم گفت نشونه هم داد دیدم راست میگه چون اوضاع زندگیم خراب بود فا    ل گرفتم گفت بخاطر سحر

واقعا نمیدونم چی نصیبشون میشه ازین کارا. اونو که خدا زده معلومه. شما همون حرز امام جوادو ببند. اگه ک ...

نمیدونم  پیش کی بزم چی انجام بدم ف.  ال گیر میگفت هرگز سمت دع ا نویس نرو پس چیکار کنم شما حرز امام جواد رو امتحان کردی 

آرامش نصیبش میشه انقدر کارای شیطانی خودشو با دعا جمبل پیش برده البته الان نگاش میکنی متوجه میشی یه ح ...

حالت جنون برای اولاشه بزار بگذره سنش بره بالا بدبختیش شروع میشه. این کارا تاوان داره. البته شما نگران نباش راحت باطل میشه

نمیدونم  پیش کی بزم چی انجام بدم ف.  ال گیر میگفت هرگز سمت دع ا نویس نرو پس چیکار کنم شما ...

بخدا حرز امام جواد رد خور نداره. فقط به خودش متوصل شو . چون شما نیتت خیره و براتون سحر کردن زود باطلش میکنه