2777
2789

چرا نشه؟ میشه ، ولی خب باید با افراد متخصص تری مشورت کنی و اطلاعات بگیری

دنیا غزلی داشت به کوتاهی عمر                                                دلگیر ترین مصرع آن زیستنم بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر میخواین مهاجرت کنید لطفا یه تخصصی بورسیه ای چیزی  داشته باشین 

بدترین نوع مهاجرت که پشیمونی صددرصدی داره پناهندگیه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
انگلیس می‌دونم که دیگه قبول نمیکنه خیلی میخواستم برمممم

وای یکی از دوستای دورم پرستار بود خواست پناهنده انگلیس بشه با پرواز رفت بعد بهش گفتن باید بری کمپ رفته بود اونجا رو دیده بود ضجه میزد می‌گفت سگ و سوتک تو هم بوی گند و کثافت همه جا رو گرفته 

شانس میاره کارای دادگاهیش رو کامل انجام نداده بود بعد ی هفته تو هتل موندن و کلی هزینه برگشت 

گفت بمیرم اینجا اما فکر پناهندگی نمی کنم 

وای یکی از دوستای دورم پرستار بود خواست پناهنده انگلیس بشه با پرواز رفت بعد بهش گفتن باید بری کمپ رف ...

داداش و اکثر پسرای جوون فامیلمون رفتن 

تا رسیدن رفتن هتل مرتب و نمیزم بود بعدم خونه بهشون دادم با حقوق هفتگی تا سه سال بعد داداشم تازگی کارتش اومده کسی از کمپ کثیف و اینا چیزی ندیده نمی‌دونم کجا رفته بوده دوستت😐حتی مسیر مهاجرتشون ایتالیا هم رفتن اونجام یه کمپ بود ویو ابدی دریاچه و ... هر رو غروب زنگ میزدم با دوستای کردش داشتن می رقصیدن 

ببین از راه پناهندگی که نمیشه واقعاً چون خیلی دشواره و خطرناکه شما ما به یه سری از کشورها که می‌خوای بری باید از راه دریا بری که معمولاً خیلیاشون نمی‌تونن برسن به اون مقصد و توی لنج‌ها و توی دریا واقعاً غرق میشن و جونشونو از دست میدن مثل خانواده ایرانی نژاد که یکی دو سال پیش جونشو کل خانواده از دست داد اما کانادا اگر مثلاً یه فامیلی چیزی داشته باشی برات دعوتنامه‌ای چیزی بفرستن بعد از اینکه بری اونجا می‌تونی دیگه برنگردی و پناهنده بشی و اینجور چیزا فکر کنم دقیق نمی‌دونم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...