2777
2789
عنوان

دهه هفتادیا در چه حالن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 101 پست
اخ جای ما قرعه خونگی نیست

خودت خانوادگی درست کن تو هم مدیر شو سهم اول رو ببر   

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

کاش بتونم کمی پس انداز کنم بلدم نیستم

با خودت قرار بزار هر ماه یه مبلغی بزاری تو حسابت و دست نزنی بهش جدی باش و با خودت عهد ببند به هیچ عنوان دست نزنی بهش بعد چند ماه یه تیکه کوچیکطلا بگیر باهاش به عنوان پس انداز . دوس داشتی استفاده میکنی نداشتی هم میزاری کنار برا روز مبادا . خییییلییی خوبه پس انداز کنی برا خودت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودت خانوادگی درست کن تو هم مدیر شو سهم اول رو ببر    

خخخخ

ممنون بابت راهنماییت❤️

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

چند نفر خوش حساب دور و برت پیدا کن بابا داداش عمو دایی و... یه صندوق تشکیل بدین. سختیش یه تشکیل گروه تو واتساپه و هر ماه بگی فلانی لطفاً شماره کارت بفرست

بخدا همینه سختی خاصی نداره

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

من تو محل کارم صندوق ۴۰ میلیونی درست کردم هر ماه نفرات قسط میدن شما که دیگه آشنایین نگرانی نداری کسی قسط نده

با خودت قرار بزار هر ماه یه مبلغی بزاری تو حسابت و دست نزنی بهش جدی باش و با خودت عهد ببند به هیچ عن ...

حتما عزیزم یه کارت فکرکنم جدابگیرم ماهی۲حداقل بریزم ب کارتم

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

۳۳ ساله با دوتا دختر ۱۳ و ۱۰ ساله

۱۷ ساله متاهلم 

روزگار رو‌سپری میکنیم

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

اینم فکر خوبیه ولی کنار گذاشتن پول سخته باید مجبور بشی مثلاً قسط بدی به قول مدیرم همیشه سعی کن بدهکار باشی

البته نه به افراد

مثلاً وام بانکی و..

اره  افرین خوبه کم کم شروع کن موفق باشی ولی  تا دیدی یکم جم شد یه تیکه طلا بخر که خرجش نکنی .خودم ماهه پیش همش پنج تومن داشتم یه پلاک ریز و سبک گرفتم فقط برای اینکه پولمو خرج نکنم چون دستم باشه خرجش میکنم😂