mahdhiiiiiiiid مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1363 عنوان دهه هفتادیا در چه حالن؟ 1586 بازدید | 101 پست ؟ براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمیخواید آرزومندم. 1403/01/25 | 22:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahdhiiiiiiiid مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1363 درحال حاضر دلم گرفته آخی چرا؟ براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمیخواید آرزومندم.
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12249 هیچ ور دل بابا منچ بازی میکنمازدواج نکردمهمش هم بفکر ارایشگاه وناخن ومژه هستم ولباس وکفشکاش کسی یادم بده پس اندازکنم خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
mahdhiiiiiiiid مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1363 هیچ ور دل بابا منچ بازی میکنم ازدواج نکردم همش هم بفکر ارایشگاه وناخن ومژه هستم ولباس وکفش کاش کس ... اتفاقا من اهل پس انداز هستم صندوق خونگی شرکت کن همیشه سعی کن بدهکار باشی که مدام قسط بدی براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمیخواید آرزومندم.
خداییااااا عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 6753 دلم درد میکنه.چی بخورم؟ یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟ گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12249 اتفاقا من اهل پس انداز هستم صندوق خونگی شرکت کن همیشه سعی کن بدهکار باشی که مدام قسط بدی چجوریماهی۵تا۷پدروبرادرم بهممیدن همش میره برای ترمیممژه وناخنولباس وکفشکلی لباس خونگی ولباس بیرونی وکفش ازبرج۱۲تاالان خریدماستفادم نمیکنمهمش توکمدخیلی بابت اخلاقم ناراحتمدست خودمم نیست خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
mahdhiiiiiiiid مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1363 دلم درد میکنه.چی بخورم؟ باید ببینی علت دل دردت چیه ؟ اگه پریودی مسکن بخور براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمیخواید آرزومندم.
mahdhiiiiiiiid مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1363 چجوری ماهی۵تا۷پدروبرادرم بهممیدن همش میره برای ترمیممژه وناخن ولباس وکفش کلی لباس خونگی ولباس ... خیلی خیلی کارت اشتباههحتما حتما وام بانکی یا خونگی بگیر مجبور بشی قسط بدی براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمیخواید آرزومندم.
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12249 خیلی خیلی کارت اشتباهه حتما حتما وام بانکی یا خونگی بگیر مجبور بشی قسط بدی کاش بتونم کمی پس انداز کنمبلدم نیستم خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
mahdhiiiiiiiid مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1363 کاش بتونم کمی پس انداز کنم بلدم نیستم بلد بودن نمیخواد وام خونگی شرکت کن هر ماه قسط بده اینکه سخت نیست براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمیخواید آرزومندم.
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12249 بلد بودن نمیخواد وام خونگی شرکت کن هر ماه قسط بده اینکه سخت نیست اخ جای ما قرعه خونگی نیست خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...