2777
2789
خوشمزه ست خورش کرفس؟🙄

بله النا جان؛ سرشار از ویتامینه و لاغر کننده هم هست؛

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عکس بذارید جنازه تحویل بگیرید😂

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
عکس بذار. شکلات 😁😁

ماه الان من با اين قيافه داغون نصفه شبي موهام انگار به برق وصل شده چه عكسي بزارم 🙈🙈🙈🙈البته نميخوام ريا بشه دوستان اعتماد به نفسشونو از دست بدن بعععععلههههه ما اينيم😉😉😉😉

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
ببخشيد خانوما  اما به شماها چه ربطى داره چرا عكس ميذارن ؟ چرا اين عادته زشتو ترك نميكنيد ...

من کسیو محکوم نکردم ک چرا عکس میزارن خواستم دلیلشو بدونم هر کسی قدرت انتخابو اختیار داره

این که من دارم میخورم عالیه جات خالی 

ممنون عزیزم نوش جونت😍

منم برم قرمه سبزی سحری رو بخورم بیام جای شماخالی

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
عکس بذارید جنازه تحویل بگیرید😂

النا من هیچ وقت ندیدمت چرا ؟الان موقعیت خوبیه  عکس بذاری کسی شک نمیکنه با این همه نصیحت کسی عکس بذاره 

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
النا من هیچ وقت ندیدمت چرا ؟الان موقعیت خوبیه  عکس بذاری کسی شک نمیکنه با این همه نصیحت کس ...

ماه میخوام وحشت زده نشید واسه همینه

دوستان فعلا برم سراغ قرمه😙

تولد شوهرم  جمع دوستااااان

تولد. همسرتون مبارک عزیزم 

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
ماه میخوام وحشت زده نشید واسه همینه دوستان فعلا برم سراغ قرمه😙

النا شکسته نفسی و. تواضع تا کجا مادر 😂😂