2777
2789
وای گفتی امام و کردی کبابم.مگه امام تو دریا غرق شده همه دارن میرن شمال جریان چیه

ای زنان با حجاب، طوری شنا کنید که انگار طوری نشده است؛

امام راحل

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=43012277]خب شما نذار چاقو که زیرگلوت نذاشتن عزیزم[/QUOTE

.اینجا هرکس داره نظر خودشو میگه و بحث چاقو و گلو نیست خانوم.البته بحثای اینچنینی اخرش به این حرفای با منطق هم کشیده میشه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
[QUOTE=43012277]خب شما نذار چاقو که زیرگلوت نذاشتن عزیزم[/QUOTE .اینجا هرکس داره نظر خودشو میگه و ب ...

باشه عزیزم.ببخشید

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
واي من ميميرم براي خورشت كرفس😭😭😭😭😭😭😭

عکس بذار. شکلات 😁😁

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
واي من ميميرم براي خورشت كرفس😭😭😭😭😭😭😭

تو بی من میمیری، میمیرم من بی تو؛

خورشت کرفس

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

خوشمزه ست خورش کرفس؟🙄

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.

ببخشيد خانوما 

اما به شماها چه ربطى داره چرا عكس ميذارن ؟

چرا اين عادته زشتو ترك نميكنيد ؟

شايد مسئله اى نيست براشون 

شايد اصلا مسلمان نيستن 

شايد حجابو نميخوان 

شايد دوسدارن بفرستن 

چرا واجع به همه اظهار نظر ميكنيد؟

الهى خندمون ....اسير غم نشه ❤

خوب حالا یکی عکس بذاره بفهمیم هدفش چیه 😂😂😂

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘