2777
2789
خب با من سلام علیک کن دیگه دله,میشکنه 

قربون ان دلت عزیزم 😘😘

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مهرنگ جونم سلام عشقم مگه سلام نكردم 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈بيا يه ماچ ابدارم بكنم عزيزم

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍

سلام عزیزم عزیزم سلام دوستت دارم عاشقتم والسلام

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.

من برم کمی اذوقه جمع کنم بخورم.😁

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
اهان قرش بدم  بیا این بود ارمان های امام راحل؟ یاد امام و شهدا دل میبره کرب و بلا سه ضرب بزن& ...

وای گفتی امام و کردی کبابم.مگه امام تو دریا غرق شده همه دارن میرن شمال جریان چیه

اهان قرش بدم  بیا این بود ارمان های امام راحل؟ یاد امام و شهدا دل میبره کرب و بلا سه ضرب بزن& ...

این النا مشکوکه فکر. کنم همون لس انجلسی معروف ش ص امده سایت به اسم النا 😊😊

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
والا یه صفحه است خانوم نشستم دست به سینه شلوغ نکردم محلم بده خانوم ;-) اخیش سلامم

مهرنگ عذر ميخوام بانو 🌹🌹🌹🌹🌹

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
چرا قابل توجیه نیست دوستم من میذارم و توجیهم اینه که دلم میخواد

خب عزیزم شمایی ک دلتون میخواد و حتما هم نطر شخصی خودتونه و مسلما ب من و امثال من هم مربوط نیست و هم حتما تبعاتش رو میدونین و میپذیرین.بحث من اینه که کسی که عکس میذاره نمیتونه مطمئن باشه ک همه ب این قضیه واقفن ک آدم اگر مسلمون باشه عکس کسی رو سیو نمیکنه.منطورم ادمایی که بیمارن و از اذیت کردن دیگران لذت میبرن این حرفا حالیشون نیس

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
حالا به جاي اين حرفا عكساتونو بزاريد فيض ببريم 😂😂😂😂

بذار. شکلات جون که منتظرم 😊😊