2777
2789

این مسله سیو. عکسها عین واقعیته خودم چندین موردش را دیدم پارسال بود چقدر. برای بچه ها مشکل افرین شد

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب یه سرشماری بکنیم.بقیه کجان

شب تاب به افرید نرمک

دیگه🤔

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
خب یه سرشماری بکنیم.بقیه کجان شب تاب به افرید نرمک دیگه🤔

نرمک بهم قول داد شب بیاد به افرید را خبر. ندارم 

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
نرمک بهم قول داد شب بیاد به افرید را خبر. ندارم  

ا چه خوووب

پس نرمک میادش سایت من فکر کردم کلا نمیاد.

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.

وجالِب اينكه امشب توى تاپيك عكسبازى منى كه تاحالا عكسى واضح وكامل نذاشتم متهم شدم به اينكه عكس يكى ازكاربرا رو گذاشتم وايشون باقاطعيت ميگفت اره يادمه خودت بودى كم كم داشتم به خودم شك ميكردم

فقراتشى است كه خوبيها راميسوزاندثروت پرده اى كه بديهاراميپوشاند
والا. 

توی اینستا یک صفحه هست بارها براش گزارش زدم عکس خانمهای عادی را تحت عنوان تن فروش میزاره به خدا. مشخصه خانمه با بچه نوزاده کثافت لذت میبره خیلی ها میاند. میگند عکسمون را بردار اما خوب بیشعوری مرز. نداره

وجالِب اينكه امشب توى تاپيك عكسبازى منى كه تاحالا عكسى واضح وكامل نذاشتم متهم شدم به اينكه عكس يكى ا ...

اصلا قبلا انقد زیاد نبود تاپیک عکس بازی نمیدونم چرا الان انقد زیاد شده هر شب هرشب 😅

توی اینستا یک صفحه هست بارها براش گزارش زدم عکس خانمهای عادی را تحت عنوان تن فروش میزاره به خدا. مشخ ...

😱😱😱😱😱

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍

یاد نیلا بخیر.همیشه موقع تاپیک عکسبازی یاد اون میوفتم.

اصلا قبلا انقد زیاد نبود تاپیک عکس بازی نمیدونم چرا الان انقد زیاد شده هر شب هرشب 😅

دقيقا الان يه مدته هرشب تاپيك عكس بازي داريم

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍