2777
2789
کوکی چقد تو خوشمزه ای    

الان يعني چقد خُنُك و نچسبي ؟   

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
مگه قهوه بانوئه؟!؟!؟!

بله   

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر جامعه ما از نظر فرهنگی درست بود، هر کسی مشغول کار خودش بود و هیچکس از عکس و خصوصیات شخص دیگه، سو ...

متاسفانه هر جا آب باشه گِل هم هست.هیچ جامعه ای هم مستثنی نیست.چ جهان سومی چ پیشرفته.چ مسلمان چ یهود.همه جا آدم بیکار.بیمار و ناجور پیدا میشه.فرهنگم از فرد شروع میشه و ب جامعه میرسه.گذاشتن عکس خصوصی توی سایت عمومی هم اصلا قابل توجیه نیست

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
تازه پیرو نظر قبلیم آدم اگر مسلمون باشه عکس خودشو خصوصا سربرهنشو نمیذاره توی سایت عمومی ک چندین و چن ...

مسلمانی به حجاب و پوشش نیست؛ به بی آزاری و خدمت به خلق و سوء استفاده نکردن از موقعیتها و انسانهاست؛ حجاب و پوشش یک امر کاملا شخصیه و از پیش پا افتاده ترین مسائل یک انسانه که فقط خودش باید در مورد چگونگیش تصمیم بگیره؛

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
بله    

نه بابا😨😨😨😨

اره قهوه؟؟؟

قهوه بیا پاسخگو باش

اگه مردی یدونه فوت کن

اگه زنی دوتا

😂😂😂😂😂

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
میگن فیکه که فالوراشون پخش و پلا نشن عزیزم همه همون صفحه رو فالو کنن

خوب منظور منم همینه.یعنی ادم مریض از یه عکس تابلو اینجوری سواستفاده میکنه تازه بازم فالو دارن

منُ اینجا میبینی میسوزی؟؟.                                بِسوز بِسوز که داری خوب میسوزی😉✌
مسلمانی به حجاب و پوشش نیست؛ به بی آزاری و خدمت به خلق و سوء استفاده نکردن از موقعیتها و انسانهاست؛ ...

منم با این نظر کاملا موافقم ولی میگم اینجا جاش نیست اخه اینجا همه جور آدم تو همه رنج سنی هستش

متاسفانه هر جا آب باشه گِل هم هست.هیچ جامعه ای هم مستثنی نیست.چ جهان سومی چ پیشرفته.چ مسلمان چ یهود. ...

فرهنگ فردی در. جامعه ای که بیفرهنگی سرلوحه کارشه عین اب درهاون کوبیدنه عزیزم فرهنگ زمانی درست میشه که درست و. نادرستهای قانونی و. اجتماعی پایه ای غلط وعجیب نباشند. همین حجاب یک قانون اشتباهه که فرهنگ توجه به ظاهر را بین مردم جا انداخته

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
آره کوشا جان؛ توی جهان سوم همه باید از همه چیز هم خبر داشته باشن و سرشون توی زندگی خودشون نباشه؛ کس ...

میگمااا...شما چطوری توی این جهان سوم دووم آوردین واقعا  

خسته نشدین اینقد جهان سوم جهان سوم‌کردین

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))