2777
2789
مسلمانی به حجاب و پوشش نیست؛ به بی آزاری و خدمت به خلق و سوء استفاده نکردن از موقعیتها و انسانهاست؛ ...

عه

پس خانمی شما؟؟؟

الان پروفایلتون رو دیدم

من با دیدن پستهای شما بیاد یکی از دوستای فیس بوکیم میفتادم

ایشون اقا بودن و مثل خودتو شاعر مسلک

شاید به این دلیل این فکر قوت پیدا کرد که شما هم مردید

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
متاسفانه هر جا آب باشه گِل هم هست.هیچ جامعه ای هم مستثنی نیست.چ جهان سومی چ پیشرفته.چ مسلمان چ یهود. ...

خب شما نذار چاقو که زیرگلوت نذاشتن عزیزم

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شما نذار چاقو که زیرگلوت نذاشتن عزیزم

سلام النا بانو جدا داشتم فکر. میکردم کجایی 😊

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
متاسفانه هر جا آب باشه گِل هم هست.هیچ جامعه ای هم مستثنی نیست.چ جهان سومی چ پیشرفته.چ مسلمان چ یهود. ...

چرا قابل توجیه نیست دوستم

من میذارم و توجیهم اینه که دلم میخواد

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

[QUOTE=43012146]مسلمانی به حجاب و پوشش نیست؛ به بی آزاری و خدمت به خلق و سوء استفاده نکردن از موقعیتها و انسانهاست؛ ...[/QUOTE

نه دِ نشد .این حرفشما فرافکنیه. پوشش توی اسلام تعریف خاص خودش رو داره و لزوما هم ب معنی بقچه پیچی و محدودیت نیست.چون شما از باب  اسلام ورود داشتید منم ازین رهگذر جواب دادم وگرنه احتیاط و حفظ حریم شخصی ربطی ب دین نداره  

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
سلام النا بانو جدا داشتم فکر. میکردم کجایی 😊

ماه جونم سلام به روی ماهت

زیرسایه شمام

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
ماه جونم سلام به روی ماهت زیرسایه شمام

چه سایه خوبی دارم وخودم بیخبرم 😘😘

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
النا جون من حس کردم ایشون دارن تبادل نظر میکنن تا بتونن درک کنن چرا افراد با چه طرز فکری عکس میزارن ...

اها خب پس اگه امری نیست من حرفمو پس میگیرم

چه سایه خوبی دارم وخودم بیخبرم 😘😘

ماه 😙😙

شما کم پیدایی ها.دیروزم نبودید که

الزاما اینجا هم همه مسلمون نیستن عزیزانم

در. ضمن همه مسلمونها الزاما معتقد. به حجاب نیستند

🤔🤔🤔🤔🤔اينجايين ؟ شب خوش

به سلام شکلات جان کجایی بی وفا