متاسفانه هر جا آب باشه گِل هم هست.هیچ جامعه ای هم مستثنی نیست.چ جهان سومی چ پیشرفته.چ مسلمان چ یهود. ...
خب شما نذار چاقو که زیرگلوت نذاشتن عزیزم
گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـیند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
[QUOTE=43012146]مسلمانی به حجاب و پوشش نیست؛ به بی آزاری و خدمت به خلق و سوء استفاده نکردن از موقعیتها و انسانهاست؛ ...[/QUOTE
نه دِ نشد .این حرفشما فرافکنیه. پوشش توی اسلام تعریف خاص خودش رو داره و لزوما هم ب معنی بقچه پیچی و محدودیت نیست.چون شما از باب اسلام ورود داشتید منم ازین رهگذر جواب دادم وگرنه احتیاط و حفظ حریم شخصی ربطی ب دین نداره
زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـیند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
النا جون من حس کردم ایشون دارن تبادل نظر میکنن تا بتونن درک کنن چرا افراد با چه طرز فکری عکس میزارن ...
اها خب پس اگه امری نیست من حرفمو پس میگیرم