2777
2789
تو را به خدا. بیشتر. بیا سایت الان بقیه سوالهام یادم نمیاد. یادداشت کنم دفعه بعد. بپرسم بهت ایمان او ...

من هستم عزيزم 

اگه ايمان آوردي مثل مادام دي مريد جمع كن برام   

عقده اي شدم بعد چندسال توي ني ني سايت دوتا نوچه ندارم

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

خوبه دیگه اینم به اسلام ربط دادید  

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هستم عزيزم  اگه ايمان آوردي مثل مادام دي مريد جمع كن برام     عق ...

خودم برات تاپیک میزنم راه حل  مشکلات خود را از. کوکی بزرگ بپرسید 😊فقط یادت باشه من اول از. همه هستم 😊😊 

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
اخه عکس من رو میخوان چکار؟؟؟ هرروز این همه ادم تو خیابون و محل کار و ... من رو میبینن حالا عکسم رو ...

آخه منم همین فکرو میکردم و همین طرز فکرو داشتم ولی چیزایی شنیدم ک نظرم عوض شد الان دیگ همه وجدان ندارن ک اگ از عکست سوء استفادم بشه با وجود اینکه حتی میشه ثابت کرد ک الکیه و طرفم حتی مجازات بشه ولی بازم یه فکره ازار دهنده ای همیشه باهات می مونه

من هستم عزيزم  اگه ايمان آوردي مثل مادام دي مريد جمع كن برام     عق ...

ای فدای تو هم دل و هم جان،

وی نثار رهت هم این و هم آن

بندگانیم جان و دل برکف

چشم بر حکم و گوش بر فرمان؛

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
خودم برات تاپیک میزنم راه حل  مشکلات خود را از. کوکی بزرگ بپرسید 😊فقط یادت باشه من اول از. همه ...

تو در قلب مني ❤️

روي چشم من جا داري اوليني 

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
من یبار تو گروه دوستی اینو گفتم بشم خندیدن

تازه پیرو نظر قبلیم آدم اگر مسلمون باشه عکس خودشو خصوصا سربرهنشو نمیذاره توی سایت عمومی ک چندین و چند مرد بیمار روانی و یا حتی سالم ببینن(چون حرف از مسلمونی زدین دارم از منطق خودتون استفاده میکنم ).

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
ای فدای تو هم دل و هم جان، وی نثار رهت هم این و هم آن بندگانیم جان و دل برکف چشم بر حکم و گوش بر ...

قهوه جانم من شعر بلد نيستم برات بگم اما مخلصيم بانو ❤️❤️❤️

اخه قضیه اینجاست که گمنامی را اینجا انتخاب کردیم که خودمون باشیم

بعد بهو عشق به تایید شدن مارو وامیداره که نقاط قوت خودمونو به نمایش بذاریم 

این نقاط قوت اگه قیافه باشه و عکس بذاریم حالا فکرکن 4 نفرم ادمو اینجا بشناسن دیگه ازین به بعد برای کسایی که تو نمیدونی میدونن تو کی هستی داری درد دل میکنی

آبجی من زندگیمه❤️❤️ یا اما رضا تو عهد نمیشکنی میدونم❤️❤️❤️❤️
عزیزم اینا به طرز فکر هر خانواده ای بستگی داره بعضی ها دیدین حتما تو اینستا چقدر راحتن براشونم مهم ن ...

حتی اونام هی فیلم میدن که فلان پیج فیکه😁فکر کن ادمایی مریضی پیدا میشن که از عکس شاخا هم سو استفاده میکنن دلم سوخت براشون😂😂😂

منُ اینجا میبینی میسوزی؟؟.                                بِسوز بِسوز که داری خوب میسوزی😉✌