بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
چند روز پیش شنیدم یه پسر 13 ساله از رو پروفایل معلمش عکس خانومشو برداشته و فتوشاپ کرده و پخش کرده . الان خیلی از پسر بچه ها حتی این کارو میکنن بدون اینک عواقبشو بدونن
آره کوشا جان؛ توی جهان سوم همه باید از همه چیز هم خبر داشته باشن و سرشون توی زندگی خودشون نباشه؛
کسی پیش من در جهان عاقل است،
که مشغول خود، وز جهان غافل است؛
سعدی
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بیعدالتی مردان میبرند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار میبرم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
عزيزم من اينجام هر مشكلي هست بگيد حل كنم جواب ساده و مشخص ه
کی مشکلات این ورژن جدید. سایت حل میشه کوکی دانشمند ؟؟؟😈
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
حل نميشه ديگه همينه كه هست ميبينيد جواب سوالات چقد واضح ه فقط ...
تو را به خدا. بیشتر. بیا سایت الان بقیه سوالهام یادم نمیاد. یادداشت کنم دفعه بعد. بپرسم بهت ایمان اوردم 😘😘
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
عزیزم انسان عاقل نباید اسباب تهمت و ناامنی رو برای خودش فراهم کنه.درست مثل باز گذاشتن درب منزلمون و ...
اگر جامعه ما از نظر فرهنگی درست بود، هر کسی مشغول کار خودش بود و هیچکس از عکس و خصوصیات شخص دیگه، سوء استفاده نمیکرد؛ این فرهنگ جامعه است که مشکل داره و سالها باید زمان بگذره تا تغییر کنه که فکر نمیکنم اصلا تغییر کنه؛
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بیعدالتی مردان میبرند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار میبرم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)