2777
2789
خدا خیرت بده خوبه هستی مشکلات را. حل میکنی 😂😂😂

عزيزم من اينجام هر مشكلي هست بگيد حل كنم   

جواب ساده و مشخص ه 

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند روز پیش شنیدم یه پسر 13 ساله از رو پروفایل معلمش عکس خانومشو برداشته و فتوشاپ کرده و پخش کرده . الان خیلی از پسر بچه ها حتی این کارو میکنن بدون اینک عواقبشو بدونن

من یبار تو گروه دوستی اینو گفتم بشم خندیدن

آره کوشا جان؛ توی جهان سوم همه باید از همه چیز هم خبر داشته باشن و سرشون توی زندگی خودشون نباشه؛

کسی پیش من در جهان عاقل است، 

که مشغول خود، وز جهان غافل است؛ 

سعدی

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
سلام کجایی مهرنگ خوبی ؟خیلی وقته ندیدمت  فرفری و بقیه هم همین طور😘😘

سلام عشقم اخه بچه ها تاپیک دور همی نزدن دور هم جمع نشدیم ولی من پستاتونو میخونم اکثر اوقات قربونتون برم من

عزيزم من اينجام هر مشكلي هست بگيد حل كنم     جواب ساده و مشخص ه

کی مشکلات این ورژن جدید. سایت حل میشه کوکی دانشمند ؟؟؟😈

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
اگر کسی مسلمان واقعی باشه، عکس کس دیگری رو بدون اجازه خودش، سیو نمیکنه؛  واعظی پرسید از ...

عزیزم انسان عاقل نباید اسباب تهمت و ناامنی رو برای خودش فراهم کنه.درست مثل باز گذاشتن درب منزلمون و تعجب از سرقتش.چرا عاقل کند کاری ک بازارد پشیمانی

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
کی مشکلات این ورژن جدید. سایت حل میشه ؟؟؟😈

حل نميشه ديگه   

همينه كه هست 

ميبينيد جواب سوالات چقد واضح ه   

فقط نميخوايم قبولش كنيم و دنبال زير بغل ماريم

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

خخخ من یه بار بودم اکثرا عکس از اینستا میداشتن.بعدم میگفتن وای کی عکس منو میذاره اونجا که شما منو دیدین  

منُ اینجا میبینی میسوزی؟؟.                                بِسوز بِسوز که داری خوب میسوزی😉✌
چون فک میکنن مخاطبشون همون دو سه نفرین که میگن ماشاالله خوشگلی. ولی از آمار صدهزار نفری بازدید غافلن ...

احسنت بر شیر پاکی ک خوردین

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
حل نميشه ديگه     همينه كه هست  ميبينيد جواب سوالات چقد واضح ه     فقط ...

تو را به خدا. بیشتر. بیا سایت الان بقیه سوالهام یادم نمیاد. یادداشت کنم دفعه بعد. بپرسم بهت ایمان اوردم 😘😘

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

اخه عکس من رو میخوان چکار؟؟؟

هرروز این همه ادم تو خیابون و محل کار و ... من رو میبینن

حالا عکسم رو ببینند

چه اتفاقی میفته؟؟؟

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
عزیزم انسان عاقل نباید اسباب تهمت و ناامنی رو برای خودش فراهم کنه.درست مثل باز گذاشتن درب منزلمون و ...

اگر جامعه ما از نظر فرهنگی درست بود، هر کسی مشغول کار خودش بود و هیچکس از عکس و خصوصیات شخص دیگه، سوء استفاده نمیکرد؛ این فرهنگ جامعه است که مشکل داره و سالها باید زمان بگذره تا تغییر کنه که فکر نمیکنم اصلا تغییر کنه؛

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)