2777
2789
خب پس هیچی اگ بابات چیزی ندارع پس چیزی هم ب اونی که باهاشه نمیرسه ، بلکه پول خرجش کنه

اره خرج میکنه خیلی زود پولاش تموم مییشع...

دارم روانی میشم...

ایشالا خدا از دوتاشون نگذرع

اره خرج میکنه خیلی زود پولاش تموم مییشع... دارم روانی میشم... ایشالا خدا از دوتاشون نگذرع

هیچ راهی نیس ، خودت برو کار کن خرجیتو جدا کن ازشون باتوجه ب این ک میگی مامانت سادس فک نکنم هیچ اقدامی بکنه

همه دنیام دخترم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوهوم فقط حال مامانمو بد میکنم اگ بگم...

کسایی ک خیانت میکنن اصولا یه سیم کارتهایی مخفی دارن.اگه جای شما بودم اول مطمین میشدم بعد با یه گوشی به بابات میگفتم تهدیدش میکردم ک ابروش رو میبرم 

کم کم دارم بساطم رو جمع میکنم که برم

هیچ راهی نیس ، خودت برو کار کن خرجیتو جدا کن ازشون باتوجه ب این ک میگی مامانت سادس فک نکنم هیچ اقدام ...

ن کاری نمیکنع

الان مشکل خرجی نیس

مشکلم اینه ک حالم خیلی بد شدع و احساس بی ارزش بودن میکنم از وقتی فهمیدم این کارو با مامانم و ما کرده

ب شدت لجبازه... ن شاید علنی هم بکنه و دیگ مخفی نکنه... آدم کثیفیه...

سعی کن فعلا اطلاعات جمع کنی از زنه. حرکتی نزن که یهو بابات روش تو رو بقیه باز بشه و دیگه خجالت هم نکشه. 

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻
ن کاری نمیکنع الان مشکل خرجی نیس مشکلم اینه ک حالم خیلی بد شدع و احساس بی ارزش بودن میکنم از وقتی ...

خب این مسئله فقط ب مادرت مربوطه عزیزم وقتی مادرت براش مهم نیس توام غصه نخور ، ناراحت بودن تو هیچ فایده ای ندارع ، کسی که مزه خیانتو بچشه بازم اینکارو میکنه شاید قبلا هم اینکارو میکرد شما بچه بودی متوجه نمیشدی

همه دنیام دخترم❤️
کسایی ک خیانت میکنن اصولا یه سیم کارتهایی مخفی دارن.اگه جای شما بودم اول مطمین میشدم بعد با یه گوشی ...

میخوام یواشکی گوشی بابامو چک کنم و اول بفهمم زنه شهر خودمونع یا ن...

میتونم موجودی همه کارتاشو دربیارم و اگ اضافه خرجی کرد بازخواستش کنم جلو مامانم ک پولا کجا رف...

اصلا نمیدونم چ غلطی کنم حالم بدع

سعی کن فعلا اطلاعات جمع کنی از زنه. حرکتی نزن که یهو بابات روش تو رو بقیه باز بشه و دیگه خجالت هم نک ...

دقیقا منم همینو میگم صدا زنه رو شنیدم وقتی زنگ زد ب بابام ازش پول خواست...

الان خیلی حالم بده اصلا نمیتونم منطقی رفتار کنم...

ی خواهر دارم تقریبا هم سنیم اونم عاقلع نمیدونم بش بگم یا ن ...

میخوام یواشکی گوشی بابامو چک کنم و اول بفهمم زنه شهر خودمونع یا ن... میتونم موجودی همه کارتاشو دربی ...

دلت ب حال مامانت بسوزه .نمیتونی باز خواستش کنی.کار خطرناک نکن

کم کم دارم بساطم رو جمع میکنم که برم

دقیقا منم همینو میگم صدا زنه رو شنیدم وقتی زنگ زد ب بابام ازش پول خواست... الان خیلی حالم بده اصلا ...

اگر میتونی نگو. چون اون احتمال داره یهویی یه چیزی بشه لو بده داستانو. فعلا سعی کن زنه و آدرسش رو پیدا کنی.

خب این مسئله فقط ب مادرت مربوطه عزیزم وقتی مادرت براش مهم نیس توام غصه نخور ، ناراحت بودن تو هیچ فای ...

کاش فقط ب مادرم مربوط بود...

وقتی با ما بد شده و حق ما رو میده ب اون زن چطوری ب ما مربوط نیست...

از وقتی فهمیدم حالم ب شدت بدع بیچاره مامانم اگ بشنوه ....

دلت ب حال مامانت بسوزه .نمیتونی باز خواستش کنی.کار خطرناک نکن

نمیتونه بی خبر از مامانم پول خرج کنه الانم قایمکی اینکارو میکنه موجودی حسابشو درمیارم بعد اون واس هر ریال اضافه ای ک خرج بشه ازش جواب میخوام

یه چیز دیگه هم که مهمه محبته. یه سخنی هست میگه کسی را که خویشانش واگذارند...یعنی رهاش کنن.... بیگانه او را پذیرا می‌شود. تا میتونید رفتار خوب و محبت آمیز داشته باشید . مامانت رو هم تشویق کن. تا بابات ازین بیشتر به سمت اون زنه نره

اگر میتونی نگو. چون اون احتمال داره یهویی یه چیزی بشه لو بده داستانو. فعلا سعی کن زنه و آدرسش رو پید ...

اره اینطوری بهترع...

ولی این ک کسی نیس اطرافم ک بش بگم اذیتم میکنه...