2777
2789

من مادرمو مدیدم تو نوزادی منو خواهر معلولمو ول کرده رفته تا الان که ۲۳ سالمه ندیدمش و کلا خودش پیگیر نشده همون موقع ازدواج کرده و الان قد و نیم قد بچه داره 

چند ماهی میشه از اینستا فالو میکنه خجالتم نمیکشه بخدا عجب ادمیه زدم بلاکش کردم باز پیج میزنه

چه انتظاری داره؟ 

حق خودم حلالش ولی خواهر معلولم که مونده رو دست این و اون تو قیامتم حلالش نمیکنم ایشالله از عزیز ترین هاش بکشه 

نگین برو ببین حرف بزن باهاش چون اگه میخواست خودش میومد تو همون خونه ای هستیم که بهش عروس اومده بود مادربزرگم ۳۵ ساله خونشونم عوض نکردن

پررو الان که دیگه مستقل شدم تو سطح شهر مطرح شدم تو بدترین شرایط رسیدم به موفقیت میخواد بیاد 

صددرصد بنرمو که تو سطح شهر زدن مقام معلم نمونه شهرستان و استان اوردم دیده دوباره اومده فالو میکنه 

خدا عجب ادمایی افریده نمیشه اسمشونو انسان گذاشت 

چرا بلده مادری کنه واسه بچه هاش فقط خواهر معلول من بد بود؟

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله متاسفانه یه عده الان میان میگن مادره و فلانه و باید ببخشی و بهش زیر پاشه و از این چرت و پرتا می‌خوام بگن هر مادری لایق احترام گذاشتن نیست و صرف زاییدن هیچ کسی به مقام والا نمی‌رسه مادر که میشی باید تو خیلی از مسائل کوتاه بیای باید به خاطر بچه‌ات خیلی چیزا رو تحمل بکنی بهت حق میدم واقعا

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

چقدر برات خوشحال شدم ، از کجا رسیدی ب کجا.. آفرین ب این اراده و پشتکار ، ولش کن بهش محل نده اون اگه مادر بود وایمیستاد بچه های خودشو بزرگ کنه ن اینکه بره ازدواج کنه و شروع کنه زاییدن

خوب کردی ...دلت نسوزه ..این بخاطر موقعیتت میخواد بیاد

میدونی چیه اگه یبار حتی یبار سراغ آسمان ذو میگرفت میگفتم اره دلش تنگ شده یا دلش میخواد ما رو ببینه وقتی تو‌ کل این مدت بچه معصوم معلول رو‌که ول کرده نمیدونه رندست یا مرده نمیدونه چی میکشه چیکار میکنه الان میاد اونم منو فالو‌ میکنه معلومه که بخاطر یسری منافع داره میاد چقدر گستاخ میشه اخه ادم

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖