2777
2789
عنوان

بچه ها تو این شرایط چیکار کنم

121 بازدید | 16 پست

پدرشوهرم بیمارستان و سرطان دارن 

دوتا خواهرشوهرم سرکارمیرن خواهر کوچیکه هم بچه مدرسه ای داره  برادرشم سرکارمیره 

فقط من و جاریم تو خونه ایم البت بچه کوچیکم داریم 

اینا با برادر شوهرم و خانومش دعوا کردن که چرا مثلا بابا بستری بوده اینا رفتن گردش 

من از دیشب خونه مادرشوعرم هستم مادرشم می‌ره سرکار تا عصر 

حالا موندم اینجا کل کارام تو خونه مونده 

درسام که میخام شروع کنم مونده 

نمی‌دونم چیکارکنم 

جاریمم صد درصد نمیاد دیگه بااین حرفها 

از خواهرا بدم میاد آدمهای نمک نشناسی هستند 

من فقط شوهرمو مادرشو صحبت کردم ک تا بشه کوتاه بیان شوهرمم با خواهرها دست به یکی نکنه 

که اونا رو اذیت کنن 

اما اگه بیارن خونه 

من میمونم 

تاکی باید اینجا باشم خیلی سخته بخدا 

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من۱استکان آب نمیدم به پدرشوهرومادرشوهر

درحدتمیزکاری وشستشومیتونی کمک کن

کلی زحمت پدرشوهرم روکشیدم

گفت غذادادی فشارم رفت بالا

فشارش همیشه۱۸بود

بردیم دکترگفت۱۲هستش

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
من نفهمیدم چی شد

چیشو نفهمیدی 

میگم باباش مریض بیارن خونه باید پرستاری شه مدتی 

و فقط من میمونم بقیه سرکارن یا بچه مدرسه ای دارن 

الان نفهمیدم چرا موندی اونجا؟! خودت داری از الان عادتشون میدی دیگه. به تو چه اصلا که بمونی. زنش هست دیگه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

تو برای خدا کار میکنی فکر کن پدر خودته عزیزم همیشگی ک نیس چن روزه انشالله که نتیجه دل پاکیت رو تو زن ...

اره اینم هست 

مادرشم سرکاره 

اگه من نرم جاریم که نمیاد من میمونم فقط 

من فقط دلم از خواهراش پر که نمک نشناسن 

صدتا خوبی هم کنی بایک بدی  فراموش میشه 

مگه لپ تاپ و وسایل جمع کنم بیارم یک چهار پنج روزی بمونم آخر هفته برم خونم 

بچمو نمیتونم از پوشک بگیرم باز 

اینجا نمیشه باز خونشون کثیف میشه غر نزنن 

چاره نیس کسی دیگه نیست 

با اون خواهرهاش تصمیم دارم حرف نزنم زیاد چون عوضی وبیخودن

الان نفهمیدم چرا موندی اونجا؟! خودت داری از الان عادتشون میدی دیگه. به تو چه اصلا که بمونی. زنش هست ...

مادرش سرکارمیره تاسرشب 

منم میخاستم برم کلیدام جامونده توماشین شوهرم باید شب برم باخودش 

اره اینم هست  مادرشم سرکاره  اگه من نرم جاریم که نمیاد من میمونم فقط  من فقط دلم ا ...

تو ک کار خیرت رو میکنی اذیت هم میشی دیگ بداخلاقی نکن عزیزم به این فکر کن ما خانواده خودمون هرچقدرم بد باشن هیچ وقت کنارشون نمیزاریم اگر کینه و نفرت رو از خودت دور کنی به کسی لطفی نکردی این خودتی ک از آرامش لذت میبری و زندگیت با شوهرت و بچت خوبه طرف مقابل روحشم خبر ندار چی تو دل تو میگذره

مادرش سرکارمیره تاسرشب  منم میخاستم برم کلیدام جامونده توماشین شوهرم باید شب برم باخودش

شب برو حتما چیزی هم گفتن بگو میام سر میزنم. مادرش مرخصی بگیره خب. تو که نمیتونی پدرشوهرت رو تر و خشک کنی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

به نظرم ننداز گردنت. بذار ببین چی میشه ازت میخوان یا نه

شب برو حتما چیزی هم گفتن بگو میام سر میزنم. مادرش مرخصی بگیره خب. تو که نمیتونی پدرشوهرت رو تر و خشک ...

مادرش بنده خدا کارگری می‌کنه 

اجاره و خرج خونه رو میده 

مگه می‌تونه مرخصی بگیره 

مگه کارمند 

مادرش بنده خدا کارگری می‌کنه  اجاره و خرج خونه رو میده  مگه می‌تونه مرخصی بگیره  م ...

بیچاره زنه دلم سوخت تا این کامنتتو ندیده بودم میخواستم بگم نمون کمک نده ولی اگه مادرشوهرت اینجوری کار میکنه بیچاره هست تو برای رضای خدا کمک کن انشالله خدا ثوابشو برمیگردونه به زندگیت امشب برو ولی از فردا بیا سر بزن بهشون شاید روشون نشه ازت خواهش کنن بمونی کمک کنی ولی تو کمک کن سعی کن هیچ حرف بدی هم‌نشنوی و به دل نگیری فقط یه مدت کمک بکن ولی شب ها برو خونه خودت پیش شوهرت دیگه شب بچه هاش میان گاهی هم بگو دختراش مرخصی بگیرن 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
بیچاره زنه دلم سوخت تا این کامنتتو ندیده بودم میخواستم بگم نمون کمک نده ولی اگه مادرشوهرت اینجوری کا ...

اره منم دلم میسوزه 

ولی فقط بخاطر بی چشم رویی دختراش دلم راضی نمیشه 

از اینکه اگه بکنی که خوبی اگه نکنی میشی بد عالم