hamsarammmmmmm مدیر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 938 عنوان چرک گلو | مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 57 پست بچه ها چیکارکنم زود خوب بشم 1403/01/25 | 16:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hamsarammmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 938 بگو ی چی بنویسه ک بشه زد سرم عزیزم مگه اینجا قبول میکنن اخه مهاله اگه نتونم تحمل کنم میرم تمینومیگم ببینم چی میشه هربار رفتم پنیسیلین نوشتن
hamsarammmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 938 حتما برودکتر نهایت ب دکتر بگو برام امپول ننویس اب نمک و دهانشویه بدون الکل هم قرقره کن شبا امپول که قبول نمیکنن اینجا مینویسن ولی غرغره هم میکنم نمیدونم بدون الکل یانه نوشته سدیم کلراید
سیلوانا_ عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 1753 عزیزم مگه اینجا قبول میکنن اخه مهاله اگه نتونم تحمل کنم میرم تمینومیگم ببینم چی میشه هربار رفتم پنیس ... موقتا واسه اینکه بتونی درد گلو تحمل کنی آبنبات سرماخوردگی بخر بخور خیلی کمک میکنه واسه تحمل
hamsarammmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 938 موقتا واسه اینکه بتونی درد گلو تحمل کنی آبنبات سرماخوردگی بخر بخور خیلی کمک میکنه واسه تحمل دارم
hamsarammmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 938 دخترا ممنونم از همتون ببینم اگه تونستم برم بهتون خبر میدم
لیدارنگی عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 5883 اومدم ببینم غیرازامپول چه راهی هست تو عکس مشخص نیس ولی اوضاعم خیلی خرابه اره خیلیحتما باید چند نوبت امپول بزنی، میدونی که خطر مرگ داره پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
لیدارنگی عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 5883 خطرچی؟ عفونت میزنه به ریه و حاهای دیگه بدنت، خطر مرگ پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
hamsarammmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 938 اره خیلی حتما باید چند نوبت امپول بزنی، میدونی که خطر مرگ داره وای چند نوبت
لیدارنگی عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 5883 وای چند نوبت دو الی سه پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
hamsarammmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 938 دو الی سه عزیزم صبح رفتم دکتر دردنداشتم از دیشب درد دارم رفتم بهم سرم داد میخواست برام آمپول بنویسه اما گفتم ننویس چون نمیتونم بزنم😔دعا کن برام که زود خوب بشم فقط یه قرص آزیترومایسین داده میگم معدم دردمیکنه حالت تهوع دارم بنظرت ازچیه
لیدارنگی عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 5883 عزیزم صبح رفتم دکتر دردنداشتم از دیشب درد دارم رفتم بهم سرم داد میخواست برام آمپول بنویسه اما ... ویرووس نیست؟؟ اگه معده درد داری قرص رو با معده خالی نخورغرغره با اب ولرم و نمک چندبار در روز انجام بده و همینطور مسواک زدنتو جایی هل، زنجبیل بندازدمنوش پونه کوهی و عناب هم عالیه پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
لیدارنگی عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 5883 عزیزم صبح رفتم دکتر دردنداشتم از دیشب درد دارم رفتم بهم سرم داد میخواست برام آمپول بنویسه اما ... خداروشکر که رفتی منم تو فکرتون بودمایشالله زود خوب میشی پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
hamsarammmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 938 خداروشکر که رفتی منم تو فکرتون بودم ایشالله زود خوب میشی فدات شم عزیزم چه قلب مهربونی داری ایشالا همیشه تنت سالم باشه همیشه سلامت باشی عزیزم دعا کن برام