2777
2789
حتما برو‌دکتر نهایت ب دکتر بگو برام امپول ننویس اب نمک و دهانشویه بدون الکل هم قرقره کن شبا

امپول که قبول نمیکنن اینجا مینویسن ولی غرغره هم میکنم نمیدونم بدون الکل یانه نوشته سدیم کلراید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مگه اینجا قبول میکنن اخه مهاله اگه نتونم تحمل کنم میرم تمینومیگم ببینم چی میشه هربار رفتم پنیس ...

موقتا واسه اینکه بتونی درد گلو تحمل کنی آب‌نبات سرماخوردگی بخر بخور خیلی کمک میکنه واسه تحمل

اومدم ببینم غیرازامپول چه راهی هست تو عکس مشخص نیس ولی اوضاعم خیلی خرابه

اره خیلی

حتما باید چند نوبت امپول بزنی، میدونی که خطر مرگ داره

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
دو الی سه

عزیزم صبح رفتم دکتر دردنداشتم از دیشب  درد دارم رفتم بهم سرم داد میخواست برام آمپول بنویسه اما گفتم ننویس چون نمیتونم بزنم😔دعا کن برام که زود خوب بشم 

فقط یه قرص آزیترومایسین داده میگم معدم دردمیکنه حالت تهوع دارم بنظرت ازچیه

عزیزم صبح رفتم دکتر دردنداشتم از دیشب  درد دارم رفتم بهم سرم داد میخواست برام آمپول بنویسه اما ...

ویرووس نیست؟؟ 

اگه معده درد داری قرص رو با معده خالی نخور

غرغره با اب ولرم و نمک چندبار در روز انجام بده و همینطور مسواک زدن

تو جایی هل، زنجبیل بنداز

دمنوش پونه کوهی و عناب هم عالیه

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
عزیزم صبح رفتم دکتر دردنداشتم از دیشب  درد دارم رفتم بهم سرم داد میخواست برام آمپول بنویسه اما ...

خداروشکر که رفتی منم تو فکرتون بودم

ایشالله زود خوب میشی