2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تو عکس که اوضاع ات خوب نیست چرا الکی باید گلو عفونت کنه خب 

نمیدونم آخه همیشه کم چرک میکرد سرماخوردگی آب ریزش بینی دردبدن اینا داشتم الان فقط گلومه خودمم خیلی میترسم

ینی میشه آمپول نشکنه بیچاره شم😂 من یه بدی هم دارم موقع آمپول زدنی خودمو سفت میکنم از استرس

خداوندا  عیب نداره خب بگو به جای باسن بزنن یه جا دیگه ات چون گفتی سرم زدی اوکی بودی

میدونستی همین چرک باعث میشه دهنت بوی بدی بگیره؟ بخاطر همین هم شده درمانش کن بوی دهن خیلی بده

اره عزیزم میدونم الان بو نمیده اون جوری ولی من سنگ لوزه هم دارم اون موقع خیلی بوی بدی میده  اونقدکه ازآمپول میترسم از عمل نمیترسم 

فقط برام دعاکن🤦‍♀️

خداوندا   عیب نداره خب بگو به جای باسن بزنن یه جا دیگه ات چون گفتی سرم زدی اوکی بودی

اره ازسرم اصلا نمیترسم ولی بخدا چندبار دکتررفتنی گفتم میگن بعضی آمپول ها رو نمیشه زدتوسرم