2777
2789
آخه نمینویسن بخدا حاضرم هرروز سرم بزنم ولی آمپول اونم پنیسیلین من بچگی فقط زدم بعد اون نزدم هربارهم ...

دآری عذاب میکشی خب درد اپول یه لحظه اس 

بگو میترسی شاید یه کاری کرد برات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه گلم احمق چرا  درد اش ۵ ثانیه ام نیست اخه اینو با خودت بگو ۵ دقیقه دیگه آمپول رفته دیگه تموم ...

نمیشه تا ۳شنبه منتظر بمونم برم متخصص حلق وبینی؟اون شاید آمپول نده چون سری قبل رفتم البته چرک نداشت لوزم سرم شستشودادگفت خوب نشدی بازم بیا لوزتونگاکنم

نمیشه تا ۳شنبه منتظر بمونم برم متخصص حلق وبینی؟اون شاید آمپول نده چون سری قبل رفتم البته چرک نداشت ل ...

اگه تحمل میکنی چی بگم والا

عفونتش برا قلبت ضرر داره دارو های سنگینی ام که میخوری معدت و داغون میکنه به درد ۳ ثانیه ای یه آمپول میارزه؟

اگه تحمل میکنی چی بگم والا عفونتش برا قلبت ضرر داره دارو های سنگینی ام که میخوری معدت و داغون میکنه ...

دردشو یه جوری تحمل میکردم اما نمیدونم چه مرگم شده انقدر میترسم که میگم بنویسه زمانی که میرم تزریق کنم کلا پشیمون میشم میام بیرون دست خودم نیس نمیدونم چی کار کنم بخدا خیلی سخته تو این اوضاعم آمپول نزنم 

چی بگم والا حالا یه بار سعی کن شاید ترس ات ریخت

قبلا سعی کردم 🤦‍♀️چندماه پیش مریض شده بودم تازه پنیسیلین نبود که یه آمپول ساده پول تزریق هم دادیم پرستار  آمپولو آماده کرد قشنگ من نشستم روتخت نتونستم دراز بکشم اومدم بیرون🤦‍♀️