2777
2789

عمومی هم بری حتما بگو بارداری

من از اول بارداریم تا الان که هفته ۱۱ هستم ۲ بار بشدت مریض شدم ۴ بار سرم زدن کلی هم سفکسیم ۴۰۰ و استامینوفن ۵۰۰ خوردم 

خدا بخیر بگذرونه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین طور شدم 

رفتم پزشک عمومی گفت چون بارداری فقط باید داروهای گروه بی رو مصرف کنی

بهم ازیترومایسین داد و استامینوفن ساده 

همراه با سرم تقویتی و این چیزا 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

استامینافن ساده‌میتونی بخوری

دیفن هیدرامین قرقره کن

سیب و یا به رو بزار بپزه عسل بریز روش داغ بخور

بخور بده یا یه قابلمه آب و‌پیاز

دکتر زنان برو دکتر عمومی چیزی بهت نمیده

خدایا بابت همه نعمتات ازت ممنونم❤️
عمومی هم بری حتما بگو بارداری من از اول بارداریم تا الان که هفته ۱۱ هستم ۲ بار بشدت مریض شدم ۴ بار ...

اره تو بارداری خیلی سخته، هیچی هم نمیشه خورد که

شما دکتر خودتون رفتین یا عمومی؟ 

میترسم برم عمومی یه چیز بده برای بچه ام خطرناک باشه

هیچکدوم نرو عزیزم

اگه تو شهری هستی که متخصص عفونی داره برو پیش اون.من پارسال دقیقا همینطوری شدم.دوبار رفتم اورژانس که دکترش عمومی بود اما جرات نمی‌کرد بهم دارو بده که خوب شما چون باردار بودم 9ماهه.اخرش گلو درد بلایی سرم آورد که نمی‌تونستم حرف بزنم.شوهرم پیش عفونی برام نوبت گرفت بخدا سه روز داروهاشو مصرف کردم خوب خوب شدم

اره تو بارداری خیلی سخته، هیچی هم نمیشه خورد که شما دکتر خودتون رفتین یا عمومی؟  میترسم برم ع ...

عمومی رفتم هر دو بار

ولی گفتم باردارم 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

4 ماه

جوری که یادمه دکتر بهم گفت خانم باردار زیر سه ماه نمیتونه دارو مصرف کنه ولی سه ماه رو رد کرده باشه مشکلی نیست.عذر میخوام من ۶ماهه باردار بودم که اون مشکل برام پیش اومد نه ۹ماه

بخاطر همین بهم دارو داد خوب شدم

حتما برو پیش متخصص عفونی اگه نبود تخصص داخلی،این چیزایی هم که دوستان گفتن بخورید کمک می‌کنه که برای یکی دوساعتی درد گلوتون کمتر بشه اما اون عفونت ویروسی که ایجاد شده رو از بین نمیبره و اون فقط با دارو خوب میشه.چون خودم همه این راهارو امتحان کردم پارسال😅بخاطر همین میگم

تا بدتر نشدی برو دکتر

عزیزم من سرما خوردم،پزشک زنان بهم گفت برو دکتر عفونی

خداروشکر دارویی که داد جواب داد

استامینوفن ساده،شربت دیفن هیدرامین،آموکسی سیلین.

سوپ درست کن بخور،شیر داغ،شلغم لیمو شیرین