2821
2789
عنوان

سرطان ریه😔😔😔😔

303 بازدید | 16 پست

سلام دوستان،خواهش میکنم با دلهای پاکتون برای شفای بابام از سرطان دعا کنید،خدا هیچکس رو‌ در وضعیت من قرار نده،خیلییییییییی داغونم،انگار ته ته دنیاست 😔😔😔اینقدر حالم خرابه که دارم جون میدم،دیگه کم‌ آوردم،خیلییییی به دعاهاتون محتاجیم،برای بابام دعا کنید😔😓😓😓😓😓😓

اللهم اشف کل مریض

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الهی خدا به حق کرمش برای پدرتون معجزه کنه🦋

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
تا چقدر پیشرفت کرده؟ما هم از غم مادرشوهرم داریم نابود میشیم.اونم سرطان ریه داره.شوهرمم سرطان خون

عزیزم‌ خدا سلامتی بده😔گرید 4،قابل جراحی نیست،شیمی درمانی اولیه هم جواب نداد،😓😔مادر شوهرتون چطوره اوضاعش؟؟

عزیزم‌ خدا سلامتی بده😔گرید 4،قابل جراحی نیست،شیمی درمانی اولیه هم جواب نداد،😓😔مادر شوهرتون چطوره ...

گریدش رو نمیدونم ولی درد خیلی زیادی داره دکتر میگه فایده نداره ولی مادرشوهرم خودش نمیدونه فکر میکنه ریه اش آب آورده و عفونت داره

ده تا صلوات میفرستم  شماهم برامن دعا کن  دشمن پشت سرم بد گفته شوهرم فقط میگه طلاق دعاکن ...

انشاا..خدا آبروت رو حفظ کنه و به زندگیت آرامش بده و مشکلت حل شه،سرنماز شب براتون دعا میکنم

خدا شفاشون بده خیلی بیماری دردناکیه😥😥😥

گل های بهشت سایبانت بابا،یک دسته ستاره ارمغانت بابا،دیگر چه کسی چشم به راهم باشد،قربان نگاه مهربانت بابا.🖤شادی روح بابایی مهربونم فاتحه و صلوات بفرستین🖤