2777
2789

عه این به من داده بود لغو اش زدم

اگر مدت کمی میام در حال خوندن کتاب ها هستم .. در حال رشد هستم "روح " ام را بازسازی میکنم "جسمم را اماده میکنم تا زخم هایی که بهم وارد شده را ابیاری بدم .. در حال رفتن هستم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نذاردستت رو روکنم که چه کاره هستی فکر نکن که زرنگی میخوای پت مت رو بریزم رو آب لعنتی دهنم باز نکن دوستان ایشون خاله هستن اولین درخواست خودشون دادن بهم و با بقیقه دوستان هم درخواست میده تمام تایپک ها شو نگاه کنید همش بحث جنسی هستش هرکی اطلاعاتی خواست بگه تا بهش اطلاع بدم.

چشم😐😐  خب شات بده نی نی یار دیگه منتظر چی هستی

جرعت نداره چون جریان اینطور نیست که شما فکر میکنید دوست عزیز ایشون اول درخواست دادن و پیشنهادی های کثیفی داشتن 

خواستی چیزی اعلام کنی قشنگ واضح اعلام کن تا حداقل بقیقه قضاوت الکی نکنن پروانه خانم حداقل به من گفتی پروانه نمیدونم به بقیقه چی گفتی پایپکت حذف کن و گرنه تا آخرش میرم من ایجاد مزاحمت کسی نشدم اما تو چرا خوب هم منظورمو میدونی چی هستش دوست داری بریم جلوتر؟

از اون پیام های که داشتی بهم پیشنهادمیدادی و مجاب میکردی خواهشن چند تا اینجا شات بزار منظورم وسط ها ...

جریان چیه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

جریان چیه

جریان اینه من فهمیدم ایشون آقاست با کاربری خانوم 

و لغو دوستی زدم 

حالا چپ می‌ره راست می‌ره درخواست دوستی میده 

و چون قبول نکردم و‌ رد میکنم ولی کن نیست 

حالا هم که بهش میگم بیخیال 

زورش اومده 

جریان اینه من فهمیدم ایشون آقاست با کاربری خانوم  و لغو دوستی زدم  حالا چپ می‌ره راست می ...

نگفتی بهش که درخواست اول تو دادی کلی گپ گفت زدی کلی پیشنهادی های کثیف داشتی و چون دیدم خیلی لجن هستی بهت گفتم آقا هستم پریشون شدی بعدش بعد2روز چت که چطور خواستی مجاب بشم بیام سمت تو چون زورت اومده که گفتم آقام داری دیونه میشی😉

جریان چیه

دوست عزیز تایپک قبلش رو نگاه کن و صفحه2و3رو متوجه صحت گفته های بنده میشی. با تایپک های جنسی و دنبال خام کردن و پیدا کردن قربانی کردن خانم های تنها هستش سریع درخواست دوستی میده و با احساسات روح روانشون بازی میکنه و جذب خودش میکنه بخیال خودشم که منو جذب کرده بود وقتی گفتم آقا هستم داره عین اسفند جلز ولز میکنه دوستان مواظب افکار شوم و کثیفش باشین