2777
2789
جریان اینه من فهمیدم ایشون آقاست با کاربری خانوم  و لغو دوستی زدم  حالا چپ می‌ره راست می ...

فهمیدی یا خودم بهت گفتم تا ببینم واکنشت چیه راستی تو آرایشگاه ها استخر ها تو مترو دنبال چی بودی؟😉بعد چطور مخ میزدی😉برحسب سن چقدر قیمت گذاری میکردی😉

فهمیدی یا خودم بهت گفتم تا ببینم واکنشت چیه راستی تو آرایشگاه ها استخر ها تو مترو دنبال چی بودی؟😉بع ...

بذار توروخدا اسکرین از پیاماشو اینجا 

تا نی نی یار کلا لغوش کنه ،نتونه بیاد با کاربری دیگه 

فک کنم الان نی نی یار سه باید باشن .

چقدر حال بهم زنه این کاربر احمقققق😠😠😠

🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار توروخدا اسکرین از پیاماشو اینجا  تا نی نی یار کلا لغوش کنه ،نتونه بیاد با کاربری دیگه&nbs ...

بخدا قسم دیدم ول کن نیست خواستم محکش بزنم بشناسمش گفتم اقا هستم دیونه شد لغو دوستی زد سریع تایپک جرت زد وای الکی خودمو به خامی زدم تا قشنگ خودشو رو کنه احتمال زیاد مرد باشه خلاصه بهت بگم میگفت شوهرم دوست داره تریسام انجام بدیدم از این چرت پرت ها 

بخدا قسم دیدم ول کن نیست خواستم محکش بزنم بشناسمش گفتم اقا هستم دیونه شد لغو دوستی زد سریع تایپک جرت ...

خدا لعنتش کنه 

تاپیکاشو ببین توروخدا ،همش جنسیه 😕

کاش اسکرین بگیری تو خصوصی برا نی نی یارا بفرستی این تحفه رو به کلی بندازنش بیرون

🫡

خدا لعنتش کنه  تاپیکاشو ببین توروخدا ،همش جنسیه 😕 کاش اسکرین بگیری تو خصوصی برا نی نی یارا ب ...

همش جنسی حتی چند جا درخواست دوستی داده کاربرها باهش برخورد کردن دختر مجرد پیشنهاد ضیغه با مرد متاهل میده ماجرا من این به10روز بیشتر برمیگرده شب خودش بهم درخواست داد 

همش جنسی حتی چند جا درخواست دوستی داده کاربرها باهش برخورد کردن دختر مجرد پیشنهاد ضیغه با مرد متاهل ...

الان شما خانومی؟ استارتر آقا ؟

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

گزارش به کنار  اسکرین حرفاشم بفرس برا نی نی یار ،یا اجازه بگیر ازشون تو تاپیک بذار ببینن قطع د ...

لازم باشه حتما البته دوستدارم دوستان خودشون به این باور برسن تا نکن بنده الکی میگم یا دروغ دوستان شما هم ترویج بدین تا همه آگاه باشن