2789
عنوان

رحمم سرده؟

380 بازدید | 28 پست

ترشح بی رنگ و رقیق دارم بیشتر وقت ها قشنگ مثل اب . بعضی وقتام یکم غلیظ میشه مثل سفیده تخم مرغ . تو نت زدم میگه طبیعیه اما خب من ۸۰درصد مواقع ترشح رو دارم . و اینکه پریودیم خونم خیلی آبکی و رقیقه و رنگش روشنه و فقط نقطه های تیره ریز داره بعضی وقتا . 

قبلنا خونم تیره تر بود الان دوسه باری هست اینطور شده . موقع پریودی هم تخمدان هام هردوتاش و دوتا پاهام از کمر به پایین درد شدید میگیره استخوناش . اینا ینی رحمم سرده؟؟ زمان پریودی سردم میشه.

ولی اونطوری طبع گرمی دارم 

(قبلا باشگاه میرفتم موقع پریودی درد تخمدان و پا درد نداشتم )

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مدتی گوشت مرغ و گاو و لبنیات مصرف نکن .گوشت بره و قوچ یا میش یا بولمون ماده مصرف کن بعد انرژی گرفتی برام دعا کن

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

کم خونی.

کمبود کلسیم.

کمبود ویتامین دی سه.

انجیر خشک. لوبیا سفید.زیتون. بادام.خرما.

مخصوصاً در دوران پریودی خرما زیاد مصرف کنید.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

منم لایک کن لطفا منم قبل پریود تمام استخوانی دستام و پاهام و کمرم در حد مرگ درد میاد نمیدونم از چیه

داخل تاپیک گفتم عزیزم بخون.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

احتمال زیاد رحم سرد شده،یا عفونت داره،برای کمتر شدن درد قاعدگی حتما یک هفته الی ده روز قبل از موعد یک استکان یا لیوان دمنوش بابونه و رازیانه بخورید،موقع پریودی یه روز اول اگر خونریزیتون کمه تخم شوید دم کنید بخورید  

برای دفع عفونت حتما پنیرک دم‌کنید و بیست دقیقه داخلش بنشینید

الهی پایان جاده ی زندگی عاقبت بخیری باشد   
مدتی گوشت مرغ و گاو و لبنیات مصرف نکن .گوشت بره و قوچ یا میش یا بولمون ماده مصرف کن بعد انرژی گرفتی ...

مرسیی. فقط گوشت و لبنیات رو پرهیز کنم خوب میشه؟ من طبعم گرمه ولی رحمم رو نمیدونم . بقدری طبعم گرمه که ماکارانی و اجیل و خرما اینا بخورم سریع جوش میزنم

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت